Зміцнення імунітету восени

11.09.2020 29.04.2024
2459
Переглядів: 2459

Восени наш організм особливо потребує підтримки. Зміна погоди, стрес і сезонні захворювання можуть істотно завдати шкоди імунітету. У цей час організм готується до зими, коли все менше вітамінів надходитиме з їжі. У результаті може виникнути дефіцит корисних речовин, а це означає, що ймовірність захворіти підвищується. Сьогодні розповімо, які вітаміни необхідні восени, щоб уникнути неприємних наслідків.

Які вітаміни потрібні?

Вітаміни діляться на два типи – водорозчинні та жиророзчинні. Перший тип вітамінів не має властивості накопичуватися в організмі та їхню кількість необхідно постійно поповнювати. У найбільшому обсязі водорозчинні вітаміни містяться у фруктах та овочах. Жиророзчинні вітаміни меншою мірою виводяться в організмі й накопичуються в жировому прошарку.

Найбільше організму необхідні такі вітаміни:

  • вітамін А (каротин) – бере участь у зміцненні імунітету, в оновленні й утворенні клітин;
  • вітамін С (аскорбінова кислота) – напевно, найважливіший вітамін для імунітету в осінньо-зимовий період. Є природним захисником для імунітету;
  • вітамін Е – природний антиоксидант, зміцнює волосся, нігті, покращує стан шкіри;
  • вітаміни групи B – стабілізують роботу ЦНС, покращують роботу мозку, сприяють боротьбі з вірусами;
  • вітамін D – зменшує нервове напруження, зміцнює імунітет і кістки.

Найчастішими ознаками нестачі вітамінів є:

  • застуда та ГРВІ;
  • проблеми з опорно-руховим апаратом (ревматизм, артроз);
  • постійне нервове напруження, депресія, нервове виснаження, безсоння;
  • погіршення стану волосся, шкіри та нігтів.

Поповнити нестачу вітамінів і мікроелементів восени допоможуть різноманітні вітаміни, БАДи та фіточаї. У мережі наших магазинів, а також в інтернет-магазині можна купити все найнеобхідніше для підтримки імунітету восени. Найпопулярнішими серед наших покупців є вітаміни в разі застуди та ГРВІ, комплекси для зміцнення імунітету, а також вітаміни для дітей і фіточаї

Обираючи той чи інший продукт, покупець звертає увагу на виробника та склад комплексу. Наприклад, велику популярність мають вітаміни для дітей американського бренду ChildLife. Виробник приділяє велику увагу виробництву продукції на всіх етапах, адже здоров'я дітей – це найцінніше для кожного з батьків. Також не оминають увагою й продукти бджільництва та бренд "Апіпродукт". Адже відомо, що такі препарати містять у собі максимум корисних речовин. Незмінним лідером за популярністю залишається німецький бренд вітамінів і БАДів "ZeinPharma". Серед великого асортименту продукції бренду кожен знайде саме те, що потрібно. 

Ми дбаємо про ваше здоров'я, тому вже сьогодні на нашому сайті ви можете вибрати все те, чого потребує ваш організм восени, в нашій спеціальній категорії "Вітаміни восени".

Бажаємо здоров'я та чудового настрою!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд