Режим дня та гігієна як найкращий спосіб профілактики

10.04.2020 24.04.2024
1114
Переглядів: 1114

Коронавірус уже давно визнано світовою пандемією, заразитися цією недугою може кожен незалежно від віку, матеріального стану, релігії, кольору шкіри – він не щадить нікого. На сьогодні вакцини від covid-19 не існує. Але захиститися та значно знизити ризик захворювання на цю інфекцію допоможуть банальні правила гігієни.

Тому найкращий захист від вірусу – це його профілактика. Щоб знизити ризик зараження, необхідно регулярно і якісно мити руки з милом (щонайменше 20-40 секунд); обробляти руки антисептиком, склад спирту в якому становить 70+% (водночас використовувати слід щонайменше 3 мл розчину, а це в середньому 25 "пшиків"); дотримуватися гігієни кашлю та чхання, прикривати водночас рот і ніс паперовою серветкою або ліктьовим згином; і, звісно, уникати тісних контактів із людьми (унеможливити рукостискання, поцілунки при зустрічі тощо).

Звісно ж, найкращим способом захисту від covid-19 є карантин, але в період ізоляції та карантину людям однаково необхідно виконувати повсякденні справи: вигуляти собаку, винести сміття, піти в магазин або аптеку. І, звісно ж, небезпека зараження буде на кожному кроці: починаючи від кнопки ліфта, закінчуючи дверною ручкою в магазині. Тому товари для профілактики коронавірусу – це те, без чого неможливо обійтися.

Антисептик, латексні рукавички, антибактеріальне мило, маска, захисні окуляри – це товари першої потреби. І, звісно ж, не варто забувати й про профілактичні засоби: обов'язково потрібно мати вдома інгалятор (небулайзер), інфрачервону лампу та термометр, щоб вчасно діагностувати та здійснити профілактику можливого захворювання.

На сайті Рідні Медтехніка можна придбати все найнеобхідніше для захисту від вірусу. Тут ви знайдете товари для кожного члена сім'ї, як для дорослих, так і для дітей:

  • захисні аксесуари від вірусу; знезаражувачі повітря;
  • засоби для вільного дихання;
  • препарати для зміцнення імунітету;
  • товари для діагностики та профілактики вірусу;
  • грілки та багато іншого.

Окрім цього, ефективним у профілактиці вірусу є використання сольових розчинів для промивання носа (наприклад, "Долфін"), а соляна лампа не лише прикрасить інтер'єр вашої оселі, а й здійснюватиме природну іонізацію повітря, насичуючи його лікувальними властивостями негативних іонів.

Звісно ж, у період епідемії та карантину не варто забувати й про режим дня: правильне харчування, здоровий сон, саморозвиток, заняття фізичними навантаженнями, зміцнення здоров'я та імунітету – ось чим варто зайнятися на карантині.

Як бачимо, правила та рекомендації досить прості, дотримуючись їх можна не тільки захистити своє здоров'я, а й, можливо, чиєсь життя.

Бережіть себе та будьте здорові!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд