Що взяти з собою, щоб відпустка вдалася?

10.08.2021 25.03.2024
1800
Переглядів: 1800

Літо в розпалі, а отже, і сезон відпусток. Встигнути все на роботі, скласти список справ перед від'їздом, метушня і поспіх можуть зрештою позначитися на неправильно зібраній валізі. Ми вирішили допомогти вам зі списком усього необхідного в подорожі і зібрали ТОП-5 товарів, які, на нашу думку, точно не будуть зайвими у відпустці.

  1. Засоби при укусах комах та опіках

Погодьтеся, нерідко буває, що потрапивши нарешті до моря, ми днями досхочу висиджуємося під палючим сонцем, аби встигнути засмагнути якомога сильніше. Отримати вітамін D без вживання препаратів, звісно ж, гарна ідея, але сонячні опіки ніхто не відміняв. І, повірте, користі від такого споживання вітаміну буде менше, ніж шкоди. Тому, пантенол точно має поміститися у ваш багаж.

Що стосується комах, то, здається, що куди б ви не вирушили відпочивати, то комарі, мухи та інші москіти знайдуть вас скрізь. Прихопіть із собою аерозоль-репелент для захисту від комах. До речі, якщо плануєте відпочинок із дітьми, то можна купити браслет від комарів, він захищатиме ваше чадо до 500 годин без шкоди для здоров'я, тому що в капсулі тільки олія цитронели. 

  1. Компресійні гольфи для мандрівників

Тривалий переліт або поїздка в автобусі може негативно відобразитися на здоров'ї ваших ніг. Застосування гольфів позитивно впливає на роботу венозних клапанів, стабілізує кровообіг. Тож набряклість і болі під час подорожі вам точно не зіпсують відпускний настрій.

 Компрессионные гольфы для путешественников




  1. Ортопедична подушка

Сон у літаку чи автобусі – не найприємніший. Біль у шиї, головний біль не принесуть задоволення від довгоочікуваного відпочинку. Захопіть із собою подушку для подорожей. Вона не займає багато місця, але несе багато користі. Ортопедична подушка під голову допоможе вам насолодитися поїздкою або перельотом.

Подушку для подорожей

  1. Термосумка або термобокс

Зберегти необхідні продукти охолодженими (або навпаки –теплими) за межами приміщення легко за допомогою сумки-холодильника. Поїсти на пляжі або в дорозі хочеться всім. Щоб не переживати про свіжість продуктів, використовуйте сумку-холодильник. Сумка-холодильник самостійно може підтримувати температуру на кілька градусів нижчу, ніж ззовні протягом 2-3 годин. Але щоб зберегти температуру максимально низькою або навпаки – високою – всередині сумки, в неї краще покласти спеціальний акумулятор холоду.

 

Акумулятор холоду

 

  1. Засоби захисту від вірусу

Куди б ви не вирушили відпочивати – пам'ятайте про засоби захисту від вірусу. Маска й антисептик завжди мають бути з вами. Якщо ви проходите профілактичний курс вітаміну С, цинку, омега-3 або інших препаратів, не забудьте їх покласти у свою аптечку.

Що ж, сподіваємося, наш список допоможе вам легше зібратися у відпустку, нічого не забути і чудово відпочити!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд