Види масажерів для домашнього лікування та профілактики захворювань

31.10.2019 15.04.2024
659
Переглядів: 659

Здоров'я – це те, до чого кожному з нас необхідно ставитися з особливим трепетом і відповідальністю, адже саме від нього залежить якість нашого життя. Звісно ж, людині властиво хворіти, але лікуватися та підтримувати здоров'я можна не тільки зсередини. Йтиметься про такий ефективний і дієвий засіб як масаж.

Масаж – це чудовий спосіб лікування та профілактики багатьох недуг, це чудовий заспокійливий і розслаблювальний засіб для відновлення організму та поліпшення загального самопочуття. Але відвідувати професійного масажиста не завжди виходить. У таких випадках на допомогу прийдуть спеціальні пристрої для цих процедур, а проводити масаж завдяки їм можна не виходячи з дому.

Масажери для тіла дуже ефективні, коли в організмі виникли проблеми із серцево-судинною або нервовою системою, коли вийшов з ладу харчовий тракт або опорно-руховий апарат.

Серед багатьох масажерів для домашнього лікування та профілактики особливу популярність мають аплікатори Ляпка. Аплікатор Ляпко – справжня панацея, хоча зовнішній вигляд багатьох може лякати, адже цей масажер – це пристосування (у формі килимка, валика, пояса, стрічки, м'яча) з каучукової основи, до якої прикріплено голки, які складаються з металів, потрібних для життя людини: заліза, міді, цинку, нікелю та срібла. Ці голки впливають на рефлекторні зони, точки та рецептори шкіри, активізуючи роботу серцево-судинної системи; вона, своєю чергою, стимулює приплив крові в тих ділянках, які цього потребують, надаючи оздоровчий ефект.

Масажери Ляпко надають сприятливу дію, їх застосовують у разі таких патологій:

  • головні болі, болі в ділянці шиї;
  • у разі проблем роботи шлунково-кишкового тракту, нирок, печінки;
  • у разі бронхіальної астми та хронічного бронхіту;
  • у разі застудних захворювань та алергічного риніту;
  • захворювання матки, сечового міхура, у разі простатиту та порушеного сечовипускання;
  • гінеколог може рекомендувати для вагітних (у разі різних порушень);
  • у разі варикозного розширення вен;
  • у разі порушення мікроциркуляції крові;
  • у разі травм і забоїв різних органів.

Ще одним дуже дієвим масажером є іплікатор Кузнєцова, що складається зі спеціальних голчастих масажних модулів, які впливають на акупунктурні точки, надаючи оздоровчий ефект. Цей масажер здатний стимулювати внутрішні системи організму, а дотримуючись певної системи застосування цього аплікатора, можна досягти чудових результатів: поліпшується обмін речовин, кровообіг і кровопостачання, нормалізується сон, організм оздоровлюється, зникають больові відчуття.

Цей аплікатор здатний зняти біль у суглобах, м'язах, хребті, нормалізувати роботу всіх органів і систем, підвищуючи працездатність, крім цього сприяє швидкому відновленню організму після різних травм і захворювань. Користуватися таким масажером можна як самостійно, так і за призначенням лікаря. Але не варто забувати й про деякі протипоказання, адже це пристосування протипоказане людям, які мають підвищений больовий поріг, захворювання шкіри, підвищену температуру та ГРВІ, а також наявність в організмі різних пухлин.

Останнім часом особливу популярність здобули роликові масажери, адже вони вже встигли зарекомендувати себе як надійні й ефективні пристосування для розслаблення, профілактики серцево-судинних захворювань, поліпшення кровообігу та кровопостачання, а також для м'язового тонусу та боротьби з целюлітом. Роликовий масажер дуже простий у застосуванні, у більшості своїх різновидів він складається з однієї або декількох масажних головок, є зручним для самостійного масажу, має легкий механічний вплив на шкіру. За допомогою цього пристосування можна робити акупунктурний, розслаблювальний та антицелюлітний масаж.

Наш магазин Рідні Медтехніка має великий асортимент товарів, надаючи нашому покупцеві широкий вибір надійної та перевіреної продукції. Консультанти наших магазинів і менеджери call-центру завжди готові допомогти й відповісти на будь-які ваші запитання.

Купуючи масажери у нас, ви не тільки заощаджуєте час і гроші, а й купуєте надійного помічника, який підтримує та покращує ваше здоров'я!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд