Як підібрати компресійні гольфи?

14.02.2019 21.03.2024
4832
Переглядів: 4832

Варикоз ⎼ це периферичне розширення вен на тілі людини. Найчастіше це захворювання проявляється на ногах і може внести в життя людини дискомфортні відчуття. Особливо неприємно, коли варикоз виникає у жінок, псуючи своєю присутністю красу красивих струнких ніг. Компресійні панчохи, колготи, гольфи ⎼ ефективний засіб у боротьбі з варикозом.  

Існує безліч способів боротьби з варикозним розширенням вен. Можна використовувати спеціалізовані мазі, креми, але все ж найефективнішим є компресійний трикотаж. 

Компресійні гольфи ⎼ популярний різновид компресійної білизни. Здійснює градуйований тиск на проблемні ділянки ніг, де у разі великого навантаження відбувається застій крові. Головна функція ⎼ профілактика та лікування варикозного розширення вен, зняття симптомів втоми та набряклості ніг. Цей вид компресійного трикотажу активно використовують як чоловіки, так і жінки різного віку, які тією чи іншою мірою страждають від болю, що ниє, в ногах, набряклості та проявів венозної сітки на шкірі.



Як вибрати компресійні гольфи

Сьогодні на ринку представлений великий вибір компресійного трикотажу, тому вибрати компресійні гольфи не становитиме особливої проблеми. Звісно, найкраще, щоб ваш лікар порекомендував вам відповідну модель з необхідним ступенем компресії. Але, якщо ви вирішили купити компресійні гольфи для профілактики, у нас у магазині ви зможете знайти відповідні моделі, які відрізняються дизайном, забарвленням, ціною. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, тому можемо гарантувати своїм клієнтам високу якість усіх виробів. Велику популярність мають компресійні гольфи тілесного кольору. Їх можна носити практично під будь-який одяг і ніхто й не помітить, що ви використовуєте спеціалізовану компресійну білизну.

Як вибрати компресійні гольфи та правильно визначити розмір?

Найважливішу роль під час вибору компресійних виробів відіграє правильно підібраний розмір. Не існує єдиної актуальної розмірної таблиці, у кожного виробника вона своя. Перш ніж здійснити покупку, порадьтеся з лікарем, ознайомтеся з розмірною таблицею, зробіть необхідні заміри, щоб визначити, який розмір підійде саме вам. 

Також усі вироби відрізняються ступенем компресії, яку визначає лікар. Для профілактики необхідно брати найнижчий ступінь компресії.

Якщо ви купили виріб і, одягнувши його, відчуваєте дискомфорт, значить, ви неправильно розподілили компресію або вибрали не той розмір. Компресійні гольфи мають щільно обтягувати ногу до самого коліна, водночас не надаючи жодних дискомфортних відчуттів. 
Користь компресійних гольфів

У деяких моделях компресійні гольфи оснащені блискавкою на задній частині виробу, яка полегшує процес експлуатації. Іноді людям із зайвою вагою, а також вагітним необхідна допомога близької людини під час того, як вони надягають або знімають виріб. 

Якщо ви переживаєте щодо того, що виберете неправильний розмір, тоді зверніться до нашого консультанта, який розповість всі подробиці, як правильно підібрати компресійні гольфи, і, якщо буде потреба, допоможе вам зробити найбільш вдалий для вашого випадку вибір. 

У нашому магазині представлений великий і різноманітний каталог компресійних виробів, який ви можете подивитися за посиланням.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд