Товари для післяпологового відновлення жінок

17.02.2020 22.04.2024
783
Переглядів: 783

Поява дитини – найпрекрасніший, але водночас найскладніший час у житті кожної жінки. Молода мама в післяпологовий період стикається з безліччю складних моментів. Одним із них є швидке відновлення організму після пологів і вагітності. З появою малюка мама відводить на другий план турботу про своє здоров'я, приділяючи весь час та увагу дитині. Процес післяпологового відновлення може бути швидким і легким, якщо мати під рукою спеціальні ортопедичні вироби. Йдеться про післяпологові бандажі, компресійну білизну й ортопедичні подушки. Тепер детальніше.

У чому особливості післяпологового бандажа?

Пологи – одне з найсильніших потрясінь для жіночого організму. Тому в післяпологовий період необхідно докласти максимум зусиль, щоб запобігти опущенню органів черевної порожнини, зниженню тонусу м'язів живота, зменшити навантаження на хребет і допомогти матці скоротитися. Особливо необхідні післяпологові бандажі жінкам після кесаревого розтину. Післяпологові бандажі виготовляють з еластичних гіпоалергенних матеріалів. Молода мама може вибрати зручний для себе вид бандажа, попередньо проконсультувавшись зі своїм лікарем. Отже, післяпологовий бандаж буває у вигляді:

  • трусиків;
  • шортів;
  • спідниці;
  • пояса.

Бандажі для вагітних допологові та післяпологові

Бандаж-пояс легко регулювати, він ефективний під час загоєння післяопераційних швів унаслідок кесаревого розтину. Під час ходьби виріб може злегка зміщуватися вгору. Бандаж у вигляді трусиків чинить більший тиск завдяки наявності додаткового каркаса. Багато жінок віддають перевагу бандажам-шортикам, які вважають найзручнішими в носінні. Їх надягають поверх спідньої білизни, вони можуть відрізнятися за довжиною: від середини стегна до щиколотки. Найнезручнішим вважають бандаж-спідницю. Так, фіксує вона краще, ніж пояс, але під час ходьби задирається вгору. Такий вид бандажа буде зручним, якщо необхідно вдягнути сукню або спідницю. Також бувають універсальні моделі. Тобто їх можна використовувати як до пологів, так і після. Для того, щоб правильно підібрати бандаж, необхідно звертати увагу на такі їхні особливості:

  • матеріал виготовлення: ідеальний склад: еластан+мікрофібра+бавовна;
  • розмір: щоб підібрати бандаж правильного розміру, необхідно використовувати розмірну сітку/шкалу вимірів тільки того виробника, на чий бандаж припав вибір;
  • ступінь фіксації.

Компресійна білизна

Післяпологову компресійну білизну представлено такими товарами: трусики, майки-бюстгальтери, колготки та гольфи. Такий вид білизни призначений для прискорення відновлювальних процесів в організмі після пологів, підвищення відчуття комфорту під час виконання щоденних справ, а також для того, щоб якнайшвидше повернути тіло у форму. Компресійна білизна особлива тим, що для її виготовлення використовують спеціальний трикотаж із якісних еластичних ниток. Також компресійна білизна для вагітних і молодих мам чинить цілеспрямований тиск на певні частини тіла. Користь від післяпологової компресійної білизни така:

  • м'язи та шкіра черевного преса приводяться в тонус;
  • знижується навантаження на поперекову область під час навантажень;
  • зменшується навантаження на судини ніг;
  • коригується фігура без ризику для здоров'я;
  • стимулюється кровотік у кінцівках у напрямку до серця.

Сьогодні серед великого асортименту компресійних виробів величезну популярність має бренд Tiana та спеціальна серія Futura Mamma. Наприклад, трусики серії Futura Mamma виготовлені з еластичної тканини за безшовною технологією. Забезпечують максимальний комфорт, під час повсякденного носіння створюють вигляд підтягнутої шкіри, в міру повітропроникні, м'які, легкі та приємні на дотик. Трусики-бандаж мають високу посадку. Це робить процес відновлення в післяпологовий або післяопераційний період ще швидшим, адже вони облягають усі потрібні місця.

Коригувальна та компресійна білизна

Подушки для годування

Сьогодні для мам та їхніх маленьких дітей створено масу ортопедичних пристосувань, що істотно полегшують їхнє життя. Починаючи з вагітного стану жінки, вона та її дитина забезпечені всіма необхідними засобами, що роблять їхнє життя зручнішим і комфортнішим. Наприклад, спеціальні ортопедичні подушки для годування допомагають мамі зручно вкласти дитину поруч у процесі годування. До речі, такі подушки універсальні. Їх може використовувати майбутня мама ще до появи малюка під час сну, зручно розмістивши свій живіт або поклавши її під поперек і ноги.

Подушка для вагітних Relax (холофайбер)

Подушки для годування бувають декількох видів, що відрізняються формою та наповнювачем. Наприклад, є подушки-банани, G-подібні подушки, I-подібні, U-подібні подушки та Г-подібні. Що стосується наповнювача таких подушок, то найчастіше виробники використовують пінополістирольні кульки. Такий наповнювач абсолютно нешкідливий, крім цього він не дає змоги вбирати запахи або вологу та не провокує алергічних реакцій.

Товари для матері та дитини можна придбати мережі магазинів Рідні Медтехніка або в інтернет-магазині medtechnika.com.ua. Магазин Рідні Медтехніка спеціалізується на товарах для здоров'я та реабілітації вже багато років. Серед широкого асортименту покупці віддають перевагу продукції українського бренду Торос Груп, які спеціалізуються на бандажній і компресійній продукції, а також торговій марці Лежебока, виробнику подушок для вагітних і жінок, які годують.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд