Як обрати ортопедичні устілки для літнього взуття?

14.02.2019 26.03.2024
864
Переглядів: 864

Літо – це пора тривалих романтичних прогулянок і барвистих подорожей. Кожна дівчина та жінка намагається виглядати просто карколомно. А який же карколомний образ без підборів?
Саме про правильне та комфортне носіння літнього взуття на підборах і поговоримо в цій статті.

Взуття на високих підборах

За нормального положення ніг, основне навантаження нашої ваги припадає на п'яту, а ось під час надягання високих підборів практично вся вага переноситься на передню частину стопи. Унаслідок цього ноги можуть боліти, набрякати, а на пальцях утворюються мозолі.
Щоб такої неприємності не сталося з Вами ми радимо використовувати устілки для модельного взуття. Вони прекрасно розподіляють навантаження та фіксують ногу в анатомічно правильному положенні.
Дуже популярні в нашому магазині й протиковзкі устілки або напівустілки для високого взуття.

Відкрите літнє взуття

Навіть якщо Ваші босоніжки й не на високому ходу, вони не завжди здатні щільно фіксуватися на нозі, простіше кажучи – бовтаються. Ідеальним варіантом для літніх босоніжок, ми вважаємо, силіконові вкладки та вставки. Вони прозорі, легко приклеюються до взуття, міцно фіксуються та практично непомітні.
Також, під поперечне склепіння стопи можна помістити Т-подібний пелот, він поліпшить амортизаційні властивості вашого взуття.

Якщо мозолі та натоптні вже з'явилися

Дуже часто, зручне раніше взуття, за високої температури повітря починає натирати. Від болючих і неприємних мозолів утворених твердими задниками застосовують силіконові протектори для захисту п'яти. Вони пом'якшать больові відчуття та сприятимуть швидкому загоєнню.

Від мозолів під переднім склепінням застосовують силіконові вкладки та подушечки під плюсно. У нашому інтернет-магазині є навіть така вкладка для в'єтнамок.

Якщо потертості утворюються між пальцями – купіть собі недорогі, але дуже ефективні міжпальцеві роздільники та захисні ковпачки.

Ми бажаємо вам здорового, щасливого та дуже активного літнього відпочинку!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд