Необхідні товари для жінки після пологів

20.11.2019 17.04.2024
2632
Переглядів: 2632

Вагітність і материнство – найприємніше в житті будь-якої жінки, це те, що прикрашає кожну. Але часто молоді мами незадоволені своїм зовнішнім виглядом після народження дитини. На щастя мам, існують речі, які допомагають повернути фігуру у форму й швидко відновитися після пологів. Про кожну з них поговоримо докладніше.

Бандажі

Першими в нашому списку необхідних товарів для жінок після пологів будуть бандажі. Ефективність бандажів уже ні в кого не викликає сумнівів, тому вони популярні як у лікувальних, так і в профілактичних цілях. Їхня основна функція – підтримка органів в анатомічно правильному положенні, полегшення больових відчуттів, а також профілактика хвороб. Існує спеціальний вид медичних бандажів – до- та післяпологові. Післяпологовий бандаж допомагає мамі прискорити процес відновлення після пологів. Особливо необхідні такі бандажі жінкам після кесаревого розтину, оскільки за допомогою бандажа можна зафіксувати післяопераційний шов. Цей виріб також надасть необхідну підтримку м'язам черевної порожнини та зменшить навантаження на хребет. Після природних пологів післяпологові бандажі допомагають відновити тонус м'язів живота та запобігти опущенню кишківника. Найчастіше бандаж призначає лікар, самостійно краще не приймати рішення про його необхідність.

Спеціальна білизна

Для жінок у післяпологовий період існує спеціальна коригувальна білизна. Це трусики-бандажі та компресійні колготки, а також майки-бюстгальтери. Наприклад, стягувальні трусики дають змогу втягувати м'язи живота після пологів. А в період годування малюка корисним предметом у гардеробі стане майка-бюстгальтер, що не має швів, у якій матері-годувальниці буде комфортно.

 

Товари для матері та дитини

 

Також часто в післяпологовий період жінці можуть призначити компресійні панчохи, гольфи або колготки, щоб запобігти серйозним венозним захворюванням, а також зняти набряклість та поліпшити кровообіг у ногах.

Ще дещо

Крім бандажів і коригувальної білизни молодій мамі знадобиться дуже корисний і потрібний прилад – молоковідсмоктувач. У сучасному світі такий прилад є предметом першої потреби. З його допомогою мама може бути спокійна, що дитина сита в той час, коли їй необхідно відлучиться на 2-3 години. Молоковідсмоктувачі бувають декількох видів: ручні, механічні й електронні. За необхідності щоденного зціджування молока зазвичай використовують електронний прилад. Також молоковідсмоктувачі застосовують у випадках, коли молоко в жінки є, але годувати дитину грудьми вона не може через різні причини.

Молоковідсмоктувачі й аксесуари

Найчастіше молоковідсмоктувач потрібен мамі в разі:

  • необхідності налагодження лактаційного процесу в період лактаційного кризу;
  • відсутності апетиту в дитини, але необхідно видалити залишок молока з грудних залоз;
  • необхідності розріджування застоїв;
  • хвороби мами та неможливості грудного вигодовування.

Всі ці речі, необхідні мамі відразу після пологів, можна купити в мережі магазинів Рідні Медтехніка або в інтернет-магазині medtechnika.com.ua. Дуже зручно, що завдяки великому асортименту товарів для матері та дитини, мама може вибрати саме те, що їй необхідно в одному місці, витративши на це мінімум свого часу.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд