Must-have для кожного: медична техніка, яка має бути в домі

09.08.2019 04.04.2024
664
Переглядів: 664

Сучасні люди, попри завантаженість і динамічність повсякденного життя, намагаються стежити за станом здоров'я. Використовують різноманітні медичні пристрої та апарати, які дають змогу самостійно діагностувати хворобу та прискорити лікування в домашніх умовах. Розрізняють три групи медтехніки, яку рекомендовано мати вдома для особистого використання:

Перша група.

Це термометр і тонометр — звичні всім пристосування. Термометр призначений для швидкого визначення підвищеної температури тіла хворого, яка, як правило, є одним із головних симптомів найпоширеніших захворювань (застуда, ангіна, бронхіт, отруєння тощо). Можна використовувати сучасний електронний термометр або класичний ртутний (потребує дбайливого поводження).

Тонометри призначені для швидкого вимірювання артеріального тиску, різке підвищення якого призводить до серйозних наслідків (інфаркт, інсульт). Згідно з офіційною статистикою, дедалі більше молодих людей в Україні мають проблеми із серцево-судинною системою, тому тонометр для вимірювання тиску необхідно купувати не тільки людям 50+, а й молодим.

Друга група

Це інгалятори, небулайзери, глюкометри, аналізатори жиру. Інгалятори та небулайзери використовують для лікування бронхіальної астми, бронхіту, респіраторних захворювань. Їхня головна перевага — безпосередній вплив на всі відділи дихальної системи та швидке засвоєння лікарських засобів. Інгалятори та небулайзери ідентичні за призначенням, але відрізняються за принципом дії. Інгалятор незамінний у будинку, де є маленькі діти, оскільки дає змогу в кілька разів прискорити одужання.

Глюкометри призначені для вимірювання рівня цукру в крові. Незамінні для хворих на цукровий діабет і рекомендовані до використання для людей старше 45 років, які стежать за своїм здоров'ям. У нашій інтернет-аптеці ви знайдете сучасні глюкометри, які визначають не тільки рівень цукру, а й вміст холестерину, гемоглобіну та сечової кислоти в крові. Такий повноцінний аналіз дасть змогу лікарю-ендокринологу швидше та чіткіше поставити діагноз.

Жироаналізатор, або вимірювач жиру, — не новий, але все ще недооцінений прилад. З його допомогою можна дізнатися кількість жирової тканини в організмі відносно загальної ваги, зросту та віку. Навіть якщо людина зовні має доволі худий вигляд і не має зайвої ваги, кількість жиру може перевищувати норму, а це веде до розвитку захворювань серцево-судинної та ендокринної систем, збільшення навантаження на суглоби тощо. Прихований жир також перешкоджає правильній роботі внутрішніх органів.

Третя група

До цієї групи відносимо пристосування й аксесуари, які сприяють поліпшенню самопочуття та зміцненню імунітету. Це очищувачі повітря, іонізатори, кварцові інфрачервоні лампи, бактерицидні лампи, сольові світильники. Медтехніка для дому в асортименті представлена в каталозі нашого онлайн-магазину. 

Прилади цієї категорії тією чи іншою мірою призначені для "поліпшення якості" повітря, його очищення від мікробів, хвороботворних бактерій, алергенів. Регулярне кварцування приміщення, іонізація та зволоження повітря позитивно позначається на здоров'ї — покращується сон, зникає постійне відчуття тривожності, знижується ризик частих респіраторних захворювань. 

Вибирати медтехніку цієї групи потрібно виходячи з особистих потреб, особливостей і площі приміщень, в яких буде розміщено прилади. На сайті Рідні Медтехніка є: 

  • кварцові лампи різного рівня потужності для приміщень різного метражу

  • соляні світильники оригінального дизайну, які гармонійно доповнять інтер'єр будинку або квартири

  • очищувачі повітря, які кріплять на стіну/стелю або встановлюють на підлозі

  • мобільні зволожувачі, які можна розміщувати в будь-якому зручному місці

До вибору медичного обладнання необхідно підходити з усією відповідальністю, тому що, найчастіше, апарати одного й того ж принципу дії мають різний вплив на організм людини. Якщо потрібно, проконсультуйтеся з лікарем перед оформленням покупок, щоб підібрати найкорисніші та найдієвіші пристосування. У цьому разі їх використання точно піде вам на користь.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд