Медичні засоби маніпуляції на сайті "Рідні Медтехніка"

01.11.2019 16.04.2024
1523
Переглядів: 1523

Не існує жодної медичної установи, де б не використовували засоби маніпуляції: катетери, мензурки, шприци, зонди, джгути тощо.

Які бувають шприци?

Шприци та системи – це просто невіддільний атрибут сучасної медицини, який використовують практично в будь-якому лікуванні. На сьогодні існує величезна різноманітність цього витратного матеріалу. Стерильні шприци та системи призначені для одноразового застосування. Їх використовують для виконання підшкірних, внутрішньовенних і внутрішньом'язових ін'єкцій. Продукція, яку представляє наш магазин Рідні Медтехніка, вирізняється високою якістю та гарним ходом поршнів, забезпечуючи максимально безболісне й просте введення препаратів.

Шприц – це медичний інструмент циліндричної форми, який використовують для ін'єкцій, вливань розчинів, відсмоктування рідини з порожнини, пункцій. За призначенням шприци діляться на такі групи:

  • для загальних терапевтичних цілей;
  • для пункцій;
  • для промивань;
  • для введення інсуліну;
  • для промивань каналів зуба тощо.

Саме від мети застосування та за місткістю необхідно враховувати класифікацію, тому спочатку слід визначитися з таким моментом, як об'єм, який має максимально дорівнювати об'єму препарату, використовуваного для ін'єкції.

Якість – важливий критерій. У нас ви зможете купити шприци медичні високої якості, а також катетери й інші товари за приємною вартістю.

Зазвичай обсяги цього виробу можуть бути трьох видів: до 1 мл, до 22 мл, до 100 мл. Їх підбирають індивідуально під кожен випадок.

Що являють собою катетери та зонди?

Катетери та зонди в медичній практиці є дуже важливими елементами, адже від цих засобів маніпуляції безпосередньо залежить здорове самопочуття.

Катетер являє собою спеціальну трубку, яку застосовують для процедур катетеризації. Катетери бувають: внутрішньовенні, жіночі урологічні, чоловічі урологічні, катетер Фолея, аспіраційні катетери.

За допомогою внутрішньовенних катетерів здійснюють тривале введення лікарських розчинів у периферичні вени хворого; жіночі та чоловічі варіації катетерів призначені для катетеризації сечового міхура в разі різних форм нетримання; катетер Фолея призначений для тривалої (до 7 діб) катетеризації сечового міхура, дренажу, введення медикаментів, промивання. А також використовують у хірургії, гінекології, рентгенології, клінічній урології; аспіраційні катетери застосовують під час комплексу заходів для оздоровлення органів ротової та носової порожнини.

Медичний зонд – це трубка певного діаметра, за допомогою якої здійснюють дослідження внутрішніх органів ШКТ, а також введення деяких ліків.

Для чого призначений шовний матеріал?

Шовний матеріал – це медичний пристрій, який використовують для з'єднання тілесної тканини після операцій або травм. Накладання швів є досить важливою процедурою, адже саме вона забезпечує загоєння ран і тканин, запобігаючи втраті крові з рваних ран, а також мінімізуючи утворення рубців. Нитки шовного матеріалу можуть виготовляти як із синтетичного, так і природного матеріалу і, відповідно, вони можуть бути видалені після загоєння рани, або ж поглинутися організмом. Нитки обов'язково покриваються антибактеріальним і пом'якшувальним засобами.

Де придбати засоби маніпуляції?

Наша мережа магазинів Рідні Медтехніка й інтернет-магазин medtechnika має величезний асортимент засобів маніпуляції та товарів для здоров'я за найвигіднішими цінами! А наші консультанти в магазинах і менеджери call-центру завжди готові дати пораду й допомогти у виборі товару, що вас цікавить! Будьте здорові!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд