Медичні вироби на всі випадки життя

01.11.2019 16.04.2024
1628
Переглядів: 1628

Медичний заклад – це те місце, де головним критерієм є стерильність, чистота та безпека. Усього цього можна досягти використовуючи різноманітні медичні вироби, такі як, наприклад, бактерицидні лампи (знезаражувачі), а також одноразовий медичний одяг.

Одноразовий одяг медичного призначення призначений для одноразового його використання. Їхнім головним завданням є повний захист від можливого зараження під час будь-якої лікарської маніпуляції. Вони також забезпечують зручність медичному працівнику – немає потреби попередньо дезінфікувати одяг перед використанням, а після – стерилізувати. Часто одноразові вироби використовують не тільки в медичних установах, косметологічних кабінетах, а й у домашніх умовах. Уся продукція виготовлена так, щоб повністю забезпечити стерильність і гігієнічні норми.

Види одноразових медичних виробів

Мережа магазинів Рідні Медтехніка, а також інтернет-магазин пропонують велику різноманітність медичних виробів, серед яких:

Рідко, коли медичний працівник або працівник салону краси може обійтися без витратних матеріалів, що захищають його та відвідувачів від усіляких вірусів та інфекцій, – шапочки, маски, бахіли та рукавички.

Медична одноразова маска захищає від можливого зараження інфекцією, що передається повітряно-крапельним шляхом. Вони бувають двох видів: процедурні та спеціалізовані. Перші використовують в особистих цілях, а також у косметичних салонах і громадських місцях. Що стосується другого виду, то вони є незамінними в медичних приміщеннях із підвищеним рівнем стерильності. Стерильні та нестерильні рукавички захищають лікаря та пацієнта від можливого зараження. Для запобігання поширенню внутрішньолікарняних інфекцій, для забезпечення стерильності використовують одноразові бахіли. Виріб, що використовують не тільки в медичних установах, а й в інших сферах діяльності, називається шапочкою. Це все витратні матеріали, які, безумовно, роблять роботу медпрацівника безпечнішою та комфортнішою.

Одним з основних завдань, що стоїть перед будь-якою медустановою, є підтримання всіх санітарно-епідеміологічних норм. Дотримуючись цих норм, пацієнти швидше одужують, а також знижується ризик повторного зараження або ускладнень після операцій, і, звісно ж, медичний персонал забезпечений безпекою.

В окрему групу одноразових медичних виробів можна віднести стерильні операційні покриття, одноразові халати для відвідувачів, а також комплекти операційного одягу для медпрацівників. Хірургічні комплекти вирізняються універсальністю, тож їх можна застосовувати в поліклініках, салонах краси та стаціонарах. Також існують одноразові гінекологічні набори, які необхідні жінкам для огляду в гінекологічному кабінеті. Комплект складається з блістерної упаковки й містить комплект стерильних інструментів, за допомогою яких лікар проводить огляд і забір матеріалів для аналізу. Стандартний такий комплект складається з: дзеркала, пелюшки, оглядових рукавичок. Також магазин Рідні Медтехніка має у своєму асортименті стерильні набори з оглядовим дзеркалом або без, набори для проведення ультразвукової діагностики, а також із додатковими інструментами: щіткою, предметним склом тощо для цитології та процедур із взяттям проб.

Коли необхідно провідати близьку або рідну людину в медичному закладі, відвідувачеві необхідний спецодяг, для уникнення можливого зараження як відвідувача, так і хворого. У таких випадках необхідно скористатися спеціальними стерильними комплектами для відвідувачів, які складаються з шапочки-берета, маски, халата на липучках або спеціальної накидки на зав'язках і бахіл.

Використовуючи всі ці товари, можна точно бути спокійним, що чистота та стерильність вам точно забезпечені, чи то ви лікар, пацієнт, чи то відвідувач!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд