Лікувальні засоби для схуднення

28.10.2019 12.04.2024
1072
Переглядів: 1072

Ми всі прагнемо досконалості. Ідеальна фігура, волосся, шкіра, нігті – це те, що змушує багатьох із нас доповнювати свій звичний раціон різноманітними вітамінними комплексами, БАДами та фіточаями.

Стреси, нездоровий спосіб життя, неправильне харчування насамперед впливають на фігуру. Не завжди жорсткої дієти та спортзалу достатньо для того, щоб знизити вагу, тим самим очистити організм від шлаків, токсинів і непотрібної рідини. Відмовляючи собі в порції сніданку або вечері, проблему не розв'язують, а тільки посилюють. Таким чином ми позбавляємо організм усіх корисних, а головне потрібних речовин. Останнім часом багато дієтологів призначають своїм пацієнтам не тільки певну дієту, а й вітаміни для схуднення або різні бади для схуднення.

Користь від таблеток для схуднення

Застосовуючи вітаміни або БАДи для схуднення у формі таблеток, можна домогтися:

  • виведення непотрібної рідини з організму, це, до речі, одна з причин підвищення маси тіла;
  • придушення апетиту на психологічному рівні, викликаного стресами, важкими фізичними та розумовими навантаженнями;
  • налагодженої роботи ендокринної системи та гормонального фону;
  • нормалізації метаболізму (коли обмін речовин дуже повільний).

БАДи для схуднення діляться на кілька груп. До першої групи належать блокатори калорій, до складу яких входять речовини, що перешкоджають відкладенню вуглеводів і жирів в організмі. Другу групу налічують добавки, які регулюють всмоктування жирів. До складу таких добавок входять речовини, що мають властивість розбухати під час потрапляння в організм, тим самим викликати відчуття ситості. При цьому кількість вживаної їжі набагато менша. Схожу групу складають БАДи – регулятори апетиту, які притупляють відчуття голоду, й людина мимоволі зменшує свої порції. Ще одну групу складають замінники їжі. Найчастіше такі БАДи виготовляють у вигляді коктейлів. До їхнього складу входять білок, збагачений вітамінами та мінералами, коктейлі не містять жиру та холестерину. Завдяки тому, що всі поживні речовини надходять в організм збалансовано, можна досягти значного зниження ваги. В останній групі БАДи, що допомагають прискорити обмін речовин, – активатори метаболізму. За хімічним складом препарати для схуднення бувають нутрицевтиками (вітамінно-мінеральні комплекси) та парафармацевтиками (продукти рослинного походження).

Основною перевагою вітамінів і БАДів для схуднення є те, що вони не дають зайвим калоріям всмоктуватися в організм, а також те, що вони допомагають знизити рівень холестерину та налагодити гормональний баланс. До складу препаратів для схуднення входять натуральні речовини, які несуть тільки користь для людського організму. Найпоширенішими складовими БАДів для схуднення є вітаміни, мінерали, біофлавоноїди, антиоксиданти, омега-3 жирні кислоти, клітковина, хітозан, амінокислоти, рослинні екстракти, кислоти органічного характеру та бромелайн.

Чай для схуднення

Крім різних БАДів і вітамінів для контролю та зниження ваги, дієтологи рекомендують вживати фіточаї для схуднення. До складу таких чаїв входять вітаміни, мінерали, різні трави, коріння та плоди, квітки рослин. За регулярного вживання фіточаю можна відчути його сприятливу дію на організм.

Чай буде:

  • сприяти розчиненню шлаків і токсинів;
  • знижувати рівень холестерину;
  • впливати на хімічні процеси;
  • стимулювати спалювання жиру та знижувати вагу;
  • сприятливо впливати на роботу шлунково-кишкового тракту.

Важливо розуміти, що ні чай, ні БАД не принесуть бажаного результату без фізичної активності та правильного харчування. Ці засоби працюють у комплексі. Користь фіточаю полягає і в тому, що вживаючи його можна повністю відмовитися від кави. Ще однією перевагою фіточаїв є те, що вони однаково смачні та корисні не тільки в гарячому вигляді, а й в охолодженому.

Магазин Рідні Медтехніка пропонує своїм покупцям фіточаї, БАДи та вітаміни для зниження ваги від найкращих українських і світових виробників. Кожен виробник створює свій продукт відповідно до усіх стандартів і вимог до виробництва якісного продукту, консультуючись з лікарями та травниками.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд