Лікувальна косметика

25.10.2022 08.03.2024
2861
Переглядів: 2861

Зміст:

Використання лікувально-косметичних засобів сьогодні набуває величезної та цілком закономірної популярності. Чи справді вона настільки ефективна, чи визначення "лікувальна" є ще одним прийомом маркетологів? Щоб вибрати "правильні" косметичні засоби, загляньте в каталог лікувальної косметики в інтернет-магазині "Рідні Медтехніка". Тут ви знайдете сертифіковану продукцію від найкращих вітчизняних і світових брендів.

Що таке лікувальна косметика?

Лікувальна косметика – це різноманітні косметичні засоби для догляду та оздоровлення шкіри, волосся й нігтів, які мають лікувально-профілактичну дію. Від звичайних кремів і масок, бальзамів і сироваток їх відрізняє ціла низка ознак:

  • склад – лікувальна косметика зазвичай не містить синтетичних ароматів і барвників, а концентрація консервантів мінімальна;
  • завдяки ефективним фармацевтичним компонентам, що входять до складу, вплив засобів лікувальної косметики здійснюється на клітинному рівні;
  • кожен лікувальний косметичний засіб орієнтовано подолання конкретної проблеми – допомагає позбутися юнацьких вугрів, бореться з грибковою інфекцією чи причинами появи лупи;
  • лікувальна косметика, яка реалізується в аптеках і на спеціалізованих сайтах медичних товарів, обов’язково піддається ретельним клінічним випробуванням, що дають змогу довести її ефективність і безпеку.

Використання лікарської косметики дає змогу досягти поєднання індивідуального підходу та комплексного усунення конкретного косметичного дефекту. Водночас важливо розуміти, що навіть найкращу та найефективнішу лікувальну косметику ніхто не купує та не продає за рецептом. А отже, концентрація лікувального компонента в ній буде дуже незначною та придатною, найімовірніше, для підвищення лікувального ефекту та дієвої профілактики, ніж для повноцінного лікування тієї чи іншої дерматологічної проблеми.

Що належить до лікувальної косметики?

Лікувальна косметика – це широкий асортимент засобів, виготовлених на основі екзотичних або традиційних природних компонентів із застосуванням інноваційних технологій. І звичайно, вибір сучасних лікувально-косметичних засобів не обмежується шампунями від лупи чи олією для лікування кутикули. В асортименті нашого інтернет-магазину ви знайдете безліч цікавих і незвичайних косметичних продуктів. Далі – кілька найцікавіших.

Бішофіт

Бішофіт широко застосовують у народному господарстві, а в складі косметичних кремів уже в минулому столітті його почали використовувати для потреб косметології. Основу мінералу становлять солі магнію, однак у ньому містяться й інші мінеральні компоненти: натрій, калій, залізо, молібден, бор – лише майже 70 найменувань.

Яка лікувальна косметика найкраща

Спектр лікувальних впливів бішофіту та його корисних властивостей неймовірно широкий:

  • швидке усунення больового синдрому;
  • купірування запального процесу;
  • розширення судин і нормалізація АТ;
  • усунення запальних процесів у суглобах сприяє поліпшенню їхньої рухливості;
  • активізує процеси регенерації та метаболізму.

Бішофіт широко використовують у складі гелів, кремів і бальзамів антиварикозної дії, для усунення застійних явищ, суглобових болів і запалень.

Скипидарна косметична серія

Скипидар – це суміш ефірних олій, які отримують із деревини хвойних порід, застосовуючи технології перегону й екстракції водяними парами. Скипидар – один із найстаріших компонентів безлічі рецептів народної медицини. Цінний він завдяки своїй бактерицидній дії. Місцеве застосування очищеного живичного скипидару в складі лікувально-косметичних засобів має легку подразнювальну дію, що активізує приплив крові. У складі розтирань, мазей, гелів, олій і бальзамів він полегшує стан та покращує роботу суглобів у разі артритів, люмбаго, артрозів, невралгій.

Озокерити й парафін

Озокерит (гірський віск) – органічна речовина, що являє собою суміш природних високомолекулярних вуглеводнів. За консистенцією та фізичними параметрами озокерити найближчі до парафіну, а їх використання в лікувальній косметології зумовлено унікальним поєднанням високої теплоємності та низької теплопровідності. Озокерити часто використовують:

  • у декоративній косметиці – як емульгатор, стабілізатор, для підвищення стійкості помади, надання необхідної консистенції тіням і рум’янам;
  • у лікувальній косметології – для тонізації, активізації обмінних процесів у шкірі, боротьби з проявами целюліту.

Використання озокериту має багато спільного з широко відомою парафінотерапією, забезпечуючи активне прогрівання тканин для покращення кровотоку й активнішого постачання тканин поживними речовинами.

Лікувальна косметика – це

Магнієва серія

Магнієва серія лікувально-косметичних засобів дає змогу активізувати перебіг обмінних процесів і забезпечити збереження балансу в організмі. Дефіцит магнію може призвести до послаблення нервової системи та недостатньо ефективного засвоєння елементів, необхідних організму. Використання косметичних засобів, що містять сульфат магнію, допомагає:

  • позбутися больових відчуттів і спазмів у м’язах;
  • зняти стрес і знизити нервову напругу;
  • полегшити головний біль і мігрень;
  • покращити стан судин;
  • зробити шкіру більш пружною, еластичною та гладкою.

Використання магнієвої косметики зробить догляд за тілом ще приємнішим, подарує розслаблення, відновлення сил і душевної рівноваги, оздоровлення для всього організму.

Що таке лікувальна косметика

Антигрибкова серія

Ураження грибковою інфекцією стоп і нігтів часто веде до появи хворобливих тріщин, викликає неприємний запах, подразнення та лущення шкіри. Впоратися з проблемою за допомогою звичайної гігієни та стандартної доглядової косметики неможливо: потрібні особливі креми, сироватки та бальзами, які допоможуть не просто перемогти грибок, а й усунути передумови для його появи:

  • посилити місцевий імунітет шкіри;
  • усунути підвищену пітливість;
  • прискорити загоєння мікротріщин;
  • зробити шкіру здоровішою;
  • зменшити запалення.

Різні косметичні та фармацевтичні бренди прагнуть неодмінно мати у своєму асортименті лінійку високоефективних і безпечних антигрибкових засобів, які можна використовувати вже за перших ознак зараження або як додатковий догляд під час протигрибкової терапії, для профілактики рецидиву.

Як вибрати відповідну лікувальну косметику?

Яка лікувальна косметика найкраща? Як вибрати справді ефективні лікувально-косметичні засоби, щоб вони виправдали пов’язані з ними очікування? Завдання не просте, якщо врахувати велику кількість реклами, що позиціює звичайну косметику, яка містить натуральні екстракти, як панацею на всі випадки життя. Для цього експерти рекомендують:

  • вибирати продукцію найвідоміших вітчизняних і закордонних торгових марок – відомий виробник не ризикуватиме роками формованою репутацією, випускаючи на ринок сумнівний чи небезпечний для здоров’я, косметичний продукт;
  • уважно вивчити відгуки на спеціальних сайтах;
  • переконатись у наявності сертифіката, що підтверджує якість продукту;
  • обов’язково звернути увагу на термін придатності (особливо під час купівлі акційної продукції) – лікувальна косметика містить менше консервантів, а отже, досить високий ризик придбання продукту з терміном придатності, що закінчується;
  • неодмінно вивчити всі протипоказання – бувають косметичні продукти, які не рекомендують використовувати вагітним і годувальницям, особам, які страждають на схильність до алергії тощо.

Інтернет-магазин "Рідні Медтехніка" пропонує широкий вибір засобів лікувальної косметики за доступними цінами. Наш асортимент постійно поповнюється новими продуктами, які виробляють під найсуворішим контролем якості та успішно пройшли клінічні випробування. Ми пропонуємо ефективну та безпечну сертифіковану продукцію від найкращих вітчизняних і закордонних брендів, яку можна купити з доставкою в будь-який регіон нашої країни.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд