Компресійні панчохи для вагітних: як носити і підібрати розмір

14.02.2019 02.04.2024
7042
Переглядів: 7042

У нашому магазині представлений великий вибір профілактичних і спеціалізованих лікувальних моделей, які можна купити як у режимі онлайн, так і в одному з наших фірмових магазинів. Ознайомитися з товаром цієї категорії можна за посиланням.

Багато жінок стурбовані питанням, як підібрати розмір компресійних панчіх для вагітних. Все дуже просто. Головне зробити правильні виміри. Кожен виробник пропонує свою розмірну таблицю, завдяки якій ви дізнаєтеся як вибрати компресійні панчохи для вагітних та як зробити заміри. 

Вимірювати свої індивідуальні параметри необхідно тільки вранці, адже до кінця дня ноги набрякають, і будь-які заміри будуть неправильними. 
Вам необхідно знати ваші індивідуальні параметри:

  • Обхват найвужчої частини щиколотки.
  • Обхват гомілки (у найширшій частині литкового м'яза).
  • Обхват під коліном.
  • Обхват стегна (по центру). 
  • Довжина від ступні до середини стегна.

Як вибрати компресійні панчохи для вагітних

Якщо ви стикаєтеся хоча б з одним із наведених нижче симптомів, значить, вам необхідно купити компресійні панчохи або колготи, щоб забезпечити нормальне самопочуття протягом усієї вагітності та зберегти красу ніг. Краще запобігти виникненню варикозу, ніж потім з ним боротися.

  • Біль, що ниє, і втома в ногах до кінця дня.
  • Виникнення ефекту набряклості. 
  • Виникнення судом.
  • Прояв варикозної або судинної сітки.

Як і скільки носити компресійні панчохи під час вагітності та після пологів

Якщо у вас є схильність до варикозу або ви вже страждаєте від цієї недуги, тоді обов'язково повідомте про це лікаря-гінеколога. Лікар проведе діагностику та скаже, який тип компресійної білизни вам підійде, докладно розповість, як носити компресійні панчохи під час вагітності, скільки носити за часом і коли знімати.

Компресійні панчохи рекомендують надягати перед довгими прогулянками, в періоди тривалих навантажень на ноги. Під час сну та відпочинку панчохи необхідно знімати. 

Компресійні панчохи покращують кровообіг, запобігають розвитку варикозу та тромбозу й істотно зменшують ступінь навантаження на ноги. Є одним із найбільш популярних різновидів компресійної білизни, яку обирають жінки при надії. Вони мають гарний вигляд на нозі й дуже зручні під час експлуатації. Коли вагітній потрібно сходити в туалет, панчохи не спричиняють жодного дискомфорту. Також, не тиснуть на живіт і забезпечують необхідну компресію по всій нозі, як у нижній, так і у верхній частині. Єдиний мінус ⎼ компресійні панчохи іноді можуть сповзати з ноги. Але ця проблема легко долається за допомогою спеціальних підв'язок для панчіх, які можна купити в будь-якому магазині сучасної білизни. За своїм зовнішнім виглядом компресійні панчохи не відрізняються від звичайних моделей, тому їх можна носити без сорому та забобонів. У нашому каталозі ви можете знайти як тілесні, так і моделі чорного кольору, з мереживом або без. Велику популярність мають компресійні панчохи марки TIANA.


Скільки носити компресійні панчохи під час вагітності

 

Для чого потрібні компресійні панчохи для вагітних?

  • Профілактика варикозу та тромбозу.
  • Поліпшення кровотоку.
  • Нормалізація циркуляції крові.
  • Запобігання болю та набряклості в ногах. 
  • Зниження втоми.

Компресійні панчохи допомагають зберегти красу та здоров'я ніг

Дуже часто жінки, які не носили противарикозні панчохи під час вагітності, стикаються після пологів із серйозними наслідками варикозного розширення вен. Ця недуга приносить у життя жінки болісні відчуття та естетичний дискомфорт. Жінкам доводиться приховувати ноги під одягом, що істотно впливає на самооцінку.

Щоб не допустити таких наслідків, краще носити профілактичні компресійні панчохи або гольфи протягом усієї вагітності, особливо якщо є спадкова схильність до захворювання. 

У нашому магазині ви можете купити компресійні панчохи для вагітних від перевірених виробників за найприємнішими цінами.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд