Які медичні товари будуть корисні для вагітних

02.12.2019 18.04.2024
2610
Переглядів: 2610

Вагітність – найщасливіший період будь-якої жінки. Але для того, щоб майбутня мама отримувала тільки приємні емоції та спогади, пов'язані з цим часом, їй необхідно придбати корисні та потрібні дрібниці. Такими стануть ортопедична подушка, спеціальний трикотаж для вагітних і, звичайно ж, вітаміни! Поговоримо про них докладніше.

Що необхідно вагітним?

Сон – важлива складова життя, а здоровий сон для майбутньої мами вкрай важливий. Для майбутньої мами основою настрою та психологічного стану є саме здоровий сон. Тому вагітній краще спати на спеціальних ортопедичних подушках. Великою перевагою таких подушок є їхнє використання після появи дитини. Вони будуть зручні в процесі годування, а під час використання зніматиметься навантаження з хребта та рук. Чому подушка для вагітних буде корисна вагітній? По-перше, вона допоможе знайти зручне положення для здорового міцного сну. Її можна розмістити між ногами або закинути ноги на неї, а також підкласти її під поперек. По-друге, подушка буде корисна для здоров'я. Під час використання знімається навантаження на організм, коли він особливо цього потребує (найчастіше в другому триместрі). Форма такої подушки може бути різноманітною. Найпопулярнішою є П-подібна форма подушки. Також існують Г-, С-подібні моделі подушок. 

Подушка для годування (холлофайбер)

Як наповнювач у таких подушках виступає холлофайбер. Це гіпоалергенне безпечне волокно, що нагадує вату. Цей матеріал дуже м'який, що робить подушку такою зручною та приємною для сну. Верхня тканина подушки (наволочка) завжди виготовлена з натуральної тканини (бязь або бавовна). Зручним є ще й те, що наволочку можна зняти та за потреби випрати, а також зовсім її замінити на іншу.

З появою животика доводиться змінювати гардероб. Навіть такі звичайні предмети гардероба, як, наприклад, колготки та білизна майбутній мамі необхідні зовсім інші. Ось, наприклад, колготки для вагітних – це спеціальний трикотаж для вагітних (компресійний). До переваг таких колготок можна віднести надійність фіксації, широкий вибір розмірів і класів компресії, а також доступну ціну. Зазвичай компресійні колготки для вагітних призначає лікар. Призначення компресійного одягу полягає у зменшенні навантаження на нижні кінцівки, а також запобіганні розвитку варикозу.

Компресійний трикотаж

Застосування такої білизни сприяє зниженню ризику розвитку серцевих захворювань, а її носіння рекомендовано не тільки до народження дитини, а й уже після пологів. Для жінок, які страждають від судом у нижніх кінцівках, розширених вен та інших хвороб, купівля такої білизни є порятунком.

Часто жінки в "цікавому" положенні потребують додаткового прийому вітамінів. Так, вітаміни для вагітних слід приймати ще на етапах планування вагітності, адже в цей період жіночому організму потрібна додаткова підтримка. На сьогодні виробники випускають спеціальні збалансовані комплекси вітамінів і мікроелементів для вагітних, які містять саме ту їхню кількість, яка необхідна для материнського організму. Крім цього, ці комплекси забезпечують нормальний розвиток плода, а також допомагають жінці відновитися після пологів. Застосування вітамінів для вагітних сприяє кращому самопочуттю майбутньої мами та дитини, знижує ризик патологій і покращує імунітет. У мережі магазинів Рідні Медтехніка можна купити такі популярні бренди вітамінів для майбутніх мам: Swiss Energy, Country Life, Fito Pharma, Healthy Nation, Еліт-фарм, Кортес, Мультикапс. Вкрай важливо, щоб у складі вітамінного комплексу була фолієва кислота, йод, залізо, кальцій, а також вітаміни А, В6, В12 і вітамін D.

Вітаміни для жінок

Знаєте, що ще останнім часом має велику популярність серед майбутніх мам? Прилад, за допомогою якого можна прослухати серцебиття дитини в домашніх умовах, – фетальний доплер.

Фетальний доплер Heaco HC-FD88

Часто майбутня мама надмірно переживає за стан свого малюка, саме для таких випадків існує портативний фетальний доплер для домашнього використання. Користуватися фетальним доплером дуже просто: вагітна має встановити його датчик на живіт і плавно пересувати його. Датчик у цей час випромінює ультразвукову хвилю та приймає сигнал від внутрішніх органів як плода, так і матері, після чого в спеціальному блоці апарату виділяється тільки сигнал серця плода. Далі доплер реєструє отриманий сигнал, обробляє його та відображає на дисплеї числове значення ЧСС.

Озброївшись цими потрібними речами, майбутня мама почуватиметься набагато комфортніше та здоровіше!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд