Як вибрати електрогрілку? Рейтинг найкращих електрогрілок

23.09.2022 07.03.2024
2688
Переглядів: 2688

Зміст:

Такий фізичний чинник як холод дуже негативно впливає на організм. Системне переохолодження неминуче призводить до зниження імунітету та може спровокувати захворювання внутрішніх органів. Тому вплив теплом не лише додає комфорту, а й захищає від потенційних недуг. І найкращим інструментом для зігрівання вважають електрогрілку.

У цій статті ми розглянемо, як вибрати електрогрілку, які моделі вважають одними з найкращих і на які характеристики звертати увагу під час вибору приладу.

Яка електрогрілка краща

Що враховувати під час вибору електрогрілки?

Перше, що потрібно уточнити перед купівлею такого пристрою, – матеріал виготовлення. Важливо зупинитися на моделі, у якої сама конструкція не буде деформуватися від постійних коливань температури. До найпопулярніших матеріалів для виробництва електрогрілок належать:

  • бавовна, головний плюс якої – у здатності забезпечувати природний повітрообмін. Мінус – у швидкому зношуванні, особливо, якщо грілкою користуватиметься дитина;
  • фліс – найбільш теплий і м’який матеріал, що гарантує максимальний рівень комфорту;
  • поліестер – синтетичний матеріал, що вирізняється стійкістю до механічних пошкоджень, але здатний провокувати алергічні реакції.

Оскільки грілка – це електричний апарат, то важлива й функціональність, зокрема, вбудований термометр і можливість вибрати температуру. Непогано, якщо вибрану модель оснащено автоматикою, яка вимкне грілку через певний період часу. Такі параметри як бренд, наявність масажного ефекту й розмір залежать від індивідуальних уподобань.

Рейтинг найкращих електрогрілок – 2022

Усі електрогрілки, що входять до цього рейтингу, поєднують у собі оптимальну кількість опцій, безпеку та довговічність.

  1. Електрогрілка з чохлом Ridni Home – зручний і безпечний у використанні варіант класичної електрогрілки з чохлом, виготовленим із м’якого мікроволоконного флісу. Завдяки трирівневому регулюванню нагрівання пристрій забезпечить необхідний рівень комфорту за споживаної потужності 100 Вт. Компактні розміри (40x30 см) роблять її максимально універсальною та зручною в застосуванні. Захист від перегрівання, а також опція автоматичного вимкнення спрацьовує після 90 хвилин безперервної роботи, що дає змогу використовувати її для обігрівання ліжка дитини, хворої чи літньої людини.
  2. Електричне простирадло являє собою електронагрівач, покритий шаром ізоляції. Ця модель має регулятор температури, а встановлений рівень тепла зберігається дуже довго. Найбільш актуальним цей виріб буде саме в міжсезоння, коли опалення вже вимкнено (або ще не увімкнено), а в приміщенні прохолодно. У разі лихоманок електромодель стане незамінним помічником. Вона також буде дуже корисною в разі радикуліту, а також у деяких випадках захворювань кістково-м’язових тканин, суглобів.
  3. Грілка-чобіток незамінна для домашнього затишку в холодну пору року. Електрогрілка не тільки допоможе вам зігріти ноги, але й зробить заспокійливий масаж. Універсальність розміру грілки-чобітка підійде для всієї родини. Грілка має захист від перегрівання й автовимикання. Два рівні інтенсивності нагрівання та два режими масажу гарантують максимальний комфорт і затишок.
  4. Грілка-подушка: призначено її для використання в ситуаціях, коли є потреба додатково зігріти певну частину тіла. Тепло, яке забезпечує грілка, має заспокійливу дію та розслаблює м'язи, завдяки чому допомагає в разі артритів, невралгій і ревматизму.
  5. Електрична ковдра допоможе зігрітися в холодну пору року навіть у погано опалюваному приміщенні. Це ідеальне рішення для всіх, хто шукає додаткове джерело тепла восени та взимку чи прохолодними вечорами.
Електрична ковдра

Найкращі бренди електрогрілок

Якщо доводиться вибирати, яка електрогрілка краща, то варто враховувати й бренд. Найбільш якісну та функціональну продукцію випускають такі виробники, як-от Ridni Home, Adler, Gamma. Ці компанії пропонують покупцям як класичні електрогрілки, так і вузькоспеціалізовані, наприклад, моделі для ніг або прилади, у яких передбачений масажний ефект.

Електрогрілки для ніг

Електрогрілки для ніг зазвичай виготовляють у формі чобітка. Така грілка допоможе зняти втому або запобігти застудним захворюванням, особливо коли ноги намокли чи замерзли. Зберігає ваші ноги в теплі та допоможе вжити профілактичних заходів у разі багатьох захворювань. Електрогрілка необхідна людям, які страждають від артриту, радикуліту, міозиту, а також у разі травм і забиттів.

Як вибрати електрогрілку

Найкращі універсальні електричні грілки

Оптимальні класичні електрогрілки – це моделі, що працюють від мережі. Вони стабільні та надійніші. Також варто зупинятися на апаратах із розділеними нагрівальними елементами та можливістю їхнього окремого контролю, якщо це простирадло або ковдра. Температура та швидкість нагрівання залежить від потужності. Якщо для грілок для ніг достатньо 50 Вт, то для ковдри потрібно не менш як 100 Вт.

Якщо пляшка з гарячою водою чи гарячий термос не додають вам відчуття комфорту, підберіть модель електрогрілки під свої потреби. Це може бути портативний обігрівач для ніг, компактна грілка або повноцінне електропростирадло.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд