Ідеї подарунків на 8 березня!

14.02.2019 26.03.2024
1114
Переглядів: 1114

Зовсім скоро настане найочікуваніше свято всіх мам, бабусь, жінок, дівчаток і дівчат! Так-так, ми про 8 березня! Саме в цей святковий день домівки наповнюватимуться радістю, сміхом і щастям.
А вже сьогодні чоловіки всієї країни мучать себе питанням, що ж подарувати своїм коханим дамам?
Інтернет-магазин Медтехніка підібрав для Вас список подарунків на 8 березня, які будуть не тільки красивими, але й корисними. А значить... точно сподобаються!

Соляні лампи

Цей недорогий прилад дивовижним чином поєднує в собі красу, здоров'я та гармонію природи. Адже виготовлений він з абсолютно натуральних матеріалів. Під час увімкнення соляної лампи її м'яке світло поширюється по всій кімнаті, наповнюючи її спокоєм і відтворюючи атмосферу соляної печери. Крім того, це прекрасний бактерицидний засіб, який здатний покращувати ваше самопочуття.

Аплікатори Ляпко

Ці різнокольорові гумові килимки з металевими голками здатні творити чудеса з вашим організмом. Принцип їхньої дії бере початок у давньосхідних практиках. Впливаючи на біологічно активні точки, він здатний поліпшити самопочуття, позбавити зморшок, повернути шкірі пружність або вилікувати запалення.

Дарсонваль

Апарати Дарсонваль, винайдені французьким ученим, здавна застосовували для лікування різних захворювань за допомогою мікроімпульсів електричного струму. За регулярного застосування Дарсонваля можна поліпшити стан шкіри, волосся, позбутися мішків під очима або навіть вилікувати радикуліт. Про ефективність цього методу свідчить і те, що навіть через століття після його відкриття цей апарат продовжують використовувати в дорогих косметологічних салонах. Ми ж пропонуємо вам скористатися ним просто у себе вдома.

Зволожувачі повітря

Якщо Ваша кохана часто страждає від головного болю, можливо, у вас у квартирі просто не вистачає зволожувача. І це не жарт! Низький рівень вологості справді може стати причиною мігрені, недосипання та роздратованості.

Різноманітність пропонованих зволожувачів дасть змогу не тільки впоратися з сухістю, а й прикрасити Ваш інтер'єр. Крім того, правильний рівень вологості здатний підвищити та зміцнити імунітет.

Вібромасажер

Цей прилад стане найкращим подарунком для жінок, які втомлюються на роботі або займаються в спортзалі. Уже через кілька хвилин масажу Ви помітите, як розслабляються напружені м'язи та зникає втома. За тривалого застосування відновлюється пружність шкіри, зменшується набряклість і поліпшується кровообіг.

Це далеко не весь список корисних товарів. Щоб дізнатися більше стежте за новинами й акціями на нашому сайті. Вже зовсім скоро на ці товари будуть приємні весняні знижки.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд