Головні помічники в період епідемії

13.10.2020 23.04.2024
7128
Переглядів: 7128

Вірус не відступає, а отже, нашими добрими помічниками і "найкращими друзями" ще довго будуть ті речі, про необхідність яких ми раніше і не замислювалися. Разом із антисептиками та рукавичками у наших будинках, офісах, навчальних закладах з'являються бактерицидна лампа або рециркулятор повітря, інфрачервоний термометр і пульсоксиметр.

Для безпечного перебування на роботі, а також для контролю за здоров'ям рідних або учнів у навчальних закладах знадобиться безконтактний градусник.

Инфракрасный термометр Beurer FT 65

 

Інфрачервоний термометр Beurer FT 65

З його допомогою вимірювати температуру тіла можна миттєво, при цьому дотримуючись гігієнічних норм. Перевіряти температуру необхідно щодня до початку робочого дня, а також у разі потреби (у разі погіршення стану здоров'я). 

Що стосується пульсоксиметра, то цей прилад допомагає відстежити стан дихальної системи, а отже допоможе виявити проблеми зі здоров'ям на ранній стадії. Пульсоксиметр виявить брак кисню в крові, а це перший симптом бронхолегеневих захворювань. 

Пульсоксиметр Beurer PO 40

Пульсоксиметр Beurer PO 40

 

 

Бактерицидна лампа і рециркулятор повітря ─ сьогодні це, мабуть, найважливіший предмет у будь-якому приміщенні з великим скупченням людей. 

Бактерицидна кварцова лампа знезаражує повітря в приміщенні, вбиваючи патогенні мікроорганізми, грибки, цвіль. Застосування кварцової лампи зменшує можливість зараження інфекціями. Використання лампи в приміщеннях підприємств, шкіл, дитячих садків, кафе, ресторанів, магазинів тощо забезпечить безпеку всіх присутніх. 

Кварцова бактерицидна лампа на підставці безозонова, 38 Вт

Кварцова бактерицидна лампа на підставці безозонова, 38 Вт

 

Якщо розглядати рециркулятор повітря, то цей прилад також незамінний у період епідемій, а також з метою профілактики ГРВІ та ГРЗ. Великою особливістю рециркулятора є можливість його безперервного застосування в присутності людей у приміщенні.

Бактерицидный рециркулятор

Бактерицидный рециркулятор "УФИТ-С" с ANDROID

 

Рециркулятор повітря кварцує (знезаражує) повітря і очищає його. Цей прилад чудово підходить для навчальних закладів, а також магазинів і кафе/ресторанів. 

 

У нашому інтернет-магазині можна купити все найнеобхідніше для комфортної, а головне безпечної професійної діяльності. 

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд