Дарсонваль для проведення косметологічних процедур

04.02.2021 23.04.2024
1115
Переглядів: 1115

Терапія дарсонвалізації давно відома як ефективне вирішення проблем зі шкірою і волоссям. Власне кажучи, апарат Дарсонваля призначено і для розв'язання інших проблем із здоров'ям, але саме в косметологічних кабінетах він набув своєї найбільшої популярності. Так, наприклад, дедалі більше жінок і навіть чоловіків вдаються до дарсонвалізації за наявності акне, за передчасного в'янення шкіри і випадіння волосся.

Метод дарсонвалізації

Дарсонваль Корона

Метод дарсонвалізації ґрунтується на електротерапії високих частот. Імпульсні струми високої частотності та малої частотності впливають на тіло людини. За відчуттями це нагадує легке пощипування і комфортне поколювання. Імпульсні струми посилюють мікроциркуляцію крові, розширюють капіляри, покращують кровообіг і усувають судинні спазми. Завдяки даним впливам на шкіру зменшується відчуття свербіння і болю, відновлюється шкірний покрив і усуваються осередки запалення. Важливо зазначити, що дарсонвалізація впливає не тільки на шкіру, а й на внутрішні органи, покращуючи їхню роботу. Дія струмів ґрунтується переважно на впливі на кровоносні судини та нервові закінчення шкіри. Іскри, які утворюються між електродом і шкірою, сприятливо діють на підшкірну клітковину і м'язи обличчя. Утворений озон має знезаражувальний ефект. Струми дарсонваля використовують також під час лікування нервового болю, сенсорних розладів шкіри, свербежу та обмороження. 

Показання та протипоказання до проведення дарсонвалізації в косметології

Процедура з використанням апарату Дарсонваль полягає в очищенні обличчя від відкритих і закритих комедонів, міліумів, позбавлення від забруднень, подоланні акне, себореї та зменшенні гіперактивності сальних залоз. Дарсонваль допомагає знезаразити шкірний покрив, усунути надмірну чутливість шкіри, стимулює кровообіг. Серед протипоказань варто зазначити, що використовувати дарсонваль під час вагітності, за наявності гіпертонії, набряків і новоутворень у ділянці проведення процедури категорично заборонено. Також заборонено проводити процедури за наявності високої температури, захворювань нервової системи (наприклад, епілепсія), розацеї, алергій, наявності імплантів. Після проведених процедур нормалізуються всі процеси, пов'язані з надлишком сальних залоз, усуваються запалення, шкіра стає свіжою, набуваючи здорового кольору і вигляду.

Коли ще знадобиться Дарсонваль?

Поліпшення стану волосяного покриву голови за допомогою дарсонваля давно оцінили всі, у кого є проблеми зі шкірою голови. Так, імпульсні струми від дарсонваля покращують кровопостачання. Після низки сеансів дарсонваля для волосся розсмоктуються лімфоцитарні інфільтрати, посилюється ріст волосся, "прокидаються" сплячі цибулини, відбувається насичення їх киснем. Тому апарат буде корисний у разі випадіння волосся, облисіння, лупи, повільного росту волосся. Варто зазначити, що вплив відбувається саме на зону коренів волосся.

Які насадки-електроди використовувати?

Електроди купують окремо або вони поставляються в комплекті залежно від доцільності, що визначається тим, що, з одного боку, наявність комплекту забезпечує високу ефективність впливу під час виконання більшості фізіо- і рефлексо-терапевтичних процедур. Після проведення порожнинних процедур електрод необхідно протерти вологим тампоном, а потім продезінфікувати спиртом у разі індивідуального користування приладом.

Електрод до Дарсонваля Корона, грибоподібний великий Электрод (насадка) для Дарсонваля, расческа большая

Якщо ви плануєте використовувати дарсонваль для шкіри голови, то знадобиться електрод-насадка гребінець. Для проведення косметологічних процедур на обличчі знадобиться грибоподібна насадка на дарсонваль

Вони бувають різного розміру: великі, маленькі та середні. Вибрати необхідний розмір насадки потрібно відповідно до локалізації проведення процедури.

Купити дарсонваль і електроди можна в нашому інтернет-магазині або в одному з магазинів Києва, Харкова, Львова, Одеси та в інших містах України.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд