Що подарувати бабусі на Новий Рік?

13.01.2022 21.03.2024
3175
Переглядів: 3175

Зміст:

 

Новий рік, Різдво – це, напевно, одні з небагатьох найсімейніших свят. У цей час уся сім'я зустрічається разом, діти приїжджають у рідну домівку разом уже зі своїми дітьми й насолоджуються часом разом. Але перш ніж вирушити в гості до бабусі, дітей і онуків турбує питання, що подарувати бабусі на новий рік? Пропонуємо розглянути кілька варіантів, які на нашу думку стануть чудовим подарунком бабусі.

Подарок бабушке на новый год

Практичні подарунки для бабусі на Новий рік

Вибирати подарунок для бабусі на новий рік – важлива місія. Кожен онук чи онука хоче подарувати своїй бабусі найкраще. Ідеальним варіантом стане практичний подарунок. Отже, що стане корисним подарунком.

Прилад для вимірювання тиску

Тонометр – завжди гарна ідея подарунка. Поширеною проблемою серед літніх людей є підвищення показників артеріального тиску. Щоб бабуся могла самостійно і не виходячи з дому контролювати свої показники АТ, подаруйте їй автоматичний тонометр. У нашому інтернет-магазині є великий вибір приладів на будь-який бюджет. Серед асортименту можна вибрати прилад для вимірювання тиску відомих брендів, як-от: Beurer, Microlife, Rossmax, Gamma, Longevita. 

Аплікатор Ляпко

Аплікатор Ляпко давно відомий як чудовий помічник у розслабленні м'язів і зняття больових відчуттів з будь-яких точок на тілі. Крім цього, масажер Ляпко відмінно підтримує загальний тонус організму. Позитивний вплив Ляпко відзначають користувачі з проблемами серцево-судинної системи, з остеохондрозом, а також ті, хто має проблеми з неврологією. Килимок Ляпко, стрічки або пластини точно стануть у пригоді бабусі й такий новорічний подарунок точно принесе їй користь.  

Компресійні вироби

Компресійний трикотаж – гольфи, колготки, шкарпетки – практичний подарунок бабусі на новий рік. З віком у літніх людей все частіше діагностують підвищений рівень цукру в крові, проблеми з венами та набряки на ногах. Та й малорухливий спосіб життя може спричинити чимало проблем у роботі серцево-судинної системи. 

Зволожувач повітря

Правильний рівень вологості в приміщенні – запорука гарного самопочуття й міцного імунітету. Зволожувачі повітря допоможуть впоратися з такими проблемами як, наприклад, безсоння. Пристрої для зволоження повітря абсолютно безпечні та прості в управлінні. До речі, достатньо зволожене повітря в приміщенні допомагає підтримувати довговічність дерев'яних виробів у квартирі, паркету й навіть фотографій та документів. Погодьтеся, будь-яка бабуся дбайливо береже старі фотографії та намагається підтримувати їхнє існування якомога краще. Зволожувач повітря – це доступна ціна, відмінна якість і велика користь для здоров'я.  

Приємні подарунки на Новий рік 2022 бабусі

На Новий рік зазвичай дарують не тільки корисні, а й приємні подарунки. Коли будете обирати подарунок бабусі на новий рік, зверніть увагу на наш ТОП, можливо, він допоможе вам зробити приємний сюрприз бабусі.

 

  1. Соляний світильник

 

Соляна лампа допоможе створити здоровий мікроклімат у приміщенні, наситити повітря негативно зарядженими іонами, а також стане чудовим дизайнерським атрибутом.

Что можно подарить бабушке на новый год

 

  1. Аромалампа та аромамасла

Натуральні ефірні олії, ефірні аромокомпозиції, аромадифузори та аромалампи створять приємний аромат у приміщенні, допоможуть розслабитися та створити затишок удома.

 

  1. Лікувальна косметика

Будь-яка жінка хоче завжди бути красивою та доглянутою. Зберіть для бабусі набір із корисних косметичних засобів, як-от: крем для тіла/рук/ніг, натуральний шампунь, концентрат для ванни, бальзам для приготування ванни, бішофіт тощо.  

 

  1. Массажери

Масаж прямо вдома? Легко! Потрібно лише обрати відповідний вид масажера й бабуся зможе насолоджуватися самомасажем, не виходячи з дому. Масажер Кузнєцова, Ляпко, ручний вібромасажер, роликовий - будь-який з них принесе багато користі для здоров'я.

 

  1. Грілка

Спершу можна уявити стару гумову грілку зеленого або бордового кольору, але це вже минуле століття. Грілка дійсно може бути оригінальним, приємним і корисним подарунком. На подарунок бабусі можна вибрати грілку у велюровому чохлі або електрична ковдра, простирадло. Також можна подарувати грілку для ніг, яка має форму чобітка або килимка. Це також електричний тип грілки, який має трирівневе регулювання тепла, знімний чохол і автовідключення.  


Корисний і оригінальний подарунок для бабусі на Новий рік можна купити в нашому інтернет-магазині. Бажаємо приємних покупок і радісних новорічних свят!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд