Бандажі Варітекс для здоров’я майбутньої матері та правильного розвитку плоду

26.05.2023 19.03.2024
1288
Переглядів: 1288

Зміст:

Зберегти здоров’я жінки та її майбутньої дитини – головне призначення бандажів для вагітних Варітекс. Ці бандажі є популярними в майбутніх мам, які мають певні проблеми в період вагітності.

Однією з таких проблем є біль у спині та ногах, зумовлений збільшенням ваги тіла та зміною центру тяжіння. Бандажі для вагітних Variteks забезпечують додаткове підтримання живота й спини, зменшуючи навантаження на м’язи та хребет. У результаті жінка відчуває помітне полегшення, адже біль і дискомфорт зникають.

бандаж до- та післяпологовий із ребрами жорсткості, Variteks 139

До того ж бандажі для вагітних Variteks допомагають зменшити опухлість ніг і запобігти розвитку варикозної хвороби. Бандаж є надійним помічником для жінок, які мають схильність до зазначених проблем.

Варто зазначити, що бандажі для вагітних Variteks покращують кровообіг в організмі жінки та її дитини. Це можливо завдяки правильному розподілу ваги тіла та зменшенню навантаження на судини.

Також бандажі для вагітних будуть корисні для підтримання м’язів живота й спини, а також надійно підтримуватимуть плід, особливо в разі багатоплідної вагітності. Завдяки використанню бандажа майбутня мама може відчувати більшу стійкість і комфорт під час руху і навіть під час тривалої ходьби. Це особливо корисно для жінок із великою масою тіла.

Де купити бандаж для вагітних?

Компанія Variteks пропонує широкий вибір моделей і розмірів, враховуючи особливості фізіології жінок. Щоб підібрати оптимальний варіант, необхідно врахувати місяць вагітності, розмір живота й масу тіла вагітної.

Також варто зазначити, що Variteks має досвід роботи в галузі ортопедії понад 25 років, тому ви можете довіряти їхній продукції.

Купуючи бандаж для вагітних Variteks, ви можете бути впевнені, що вибрали найкращий продукт на ринку.

Крім того, магазин "Рідні Медтехніка" пропонує швидку та зручну доставку бандажів для вагітних Variteks до будь-якої точки України. Ми зробимо все можливе, щоб ви отримали своє замовлення вчасно.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд