Догляд за людьми, які не можуть самостійно відвідувати вбиральню

02.12.2019 18.04.2024
1611
Переглядів: 1611

Кожна людина може зіткнутися з хворобою, й нікого не обійде стороною старіння. За будь-яких обставин – хвороба чи старість – настає момент, коли людина не в змозі самостійно себе обслуговувати. У цей період, як ніколи, необхідна підтримка рідних і близьких людей, але не завжди вони перебувають поруч. На щастя, існують речі, які здатні допомогти людям за найскладніших життєвих обставин. Медичні товари для реабілітації та догляду застосовують не тільки в медичних установах, а й у домашніх умовах, якщо відновлювальний період або лікування розраховані на кілька місяців і більше.

Що необхідно для догляду та реабілітації?

Найбільшою проблемою людини, яка перенесла операцію, знерухомлена або проходить реабілітацію, є відвідування вбиральні. Комфорт життя людей з обмеженими фізичними можливостями залежить від функціональності допоміжних пристосувань. Першочерговим завданням для тих, хто займається організацією медичного догляду, є правильно підібраний стілець туалет. Обираючи цей виріб, слід відповісти на такі важливі питання, як: який ступінь рухливості в людини, для якої підбирають виріб, її вага, а також загальний фізичний стан. Ще одним незамінним атрибутом під час догляду за "важкими" людьми, у яких немає можливості самостійно відвідувати туалетну кімнату з різних причин, є сечоприймач. Цей виріб можна використовувати як чоловікам, так і жінкам, їхня відмінність полягатиме в анатомічній формі. Сечоприймачі жіночі або чоловічі відмінно підійдуть для догляду за людьми з інвалідністю, тимчасово знерухомленим і літніми людьми як вдома, так і в лікарнях. За цим пристосуванням легко доглядати, а також вони досить міцні, не вбирають запахів. Їх можна використовувати протягом тривалого часу та не боятися, що вони можуть викликати алергічні реакції.  Так само як і сечоприймач, допомогу в догляді за малорухомими людьми надає судно підкладне. Це незмінний елемент для догляду за пацієнтами, які обмежені у своїх рухах або відчувають біль, коли змінюють своє положення. Ефективність таких речей, а також їхня користь не залишає сумнівів. Підкладні судна бувають пластикові, металеві та гумові. Наприклад, пластикову місткість, виготовлену з поліпропілену, використовують переважно для догляду за інвалідами. Великою перевагою цього типу є те, що матеріал швидко приймає температуру тіла, виріб має невелику вагу, матеріал стійкий до впливу засобів дезінфекції, не вбирає запахів. З недоліків виділяють невеликий об'єм судна. Щодо гумового типу виробу, то він підійде для людей невеликої ваги. Гумові судна не викликатимуть дискомфорту у користувача, виключена ймовірність пошкодження шкіри. Це судно, так само як і пластикове, швидко приймає температуру тіла пацієнта. Одним із плюсів також є те, що його можна залишати в ліжку на тривалий час. Але гумові вироби також мають недоліки, серед яких: швидке зношування, структура не має фіксованої форми та міцної конструкції, що може призвести до забруднення користувача та ліжка вмістом судна, невеликий об'єм і низька стійкість матеріалу до засобів для дезінфекції.

Особливі вироби необхідні не тільки тим, хто перебуває у знерухомленому стані, а й тим, у кого є різні урологічні захворювання. У такому делікатному питанні можуть допомогти памперси для дорослих. Підгузки для дорослих стали справжніми помічниками й для людей, які доглядають за пацієнтами, а для самих пацієнтів підгузки стали чудовим засобом гігієни на кожен день і в будь-якій ситуації. Але багато хто вважає ганебним використовувати цю продукцію. Втім, є низка ситуацій, коли без памперсів для дорослих обійтися важко. Найчастіше вони необхідні в період реабілітації після травм, особливо якщо людина прикута до ліжка на деякий період часу, у післяопераційний період, якщо пацієнт повинен перебувати в горизонтальному положенні тривалий час після серйозних хірургічних втручань. Памперси для дорослих користувачів можуть знадобитися і літнім людям. Як вибрати? Зовні вони ніяк не відрізняються від дитячих. Під час вибору важливо враховувати таке: вагу, краще точну, але якщо ж її дізнатися неможливо, то за основу беруться останні показники; окружність талії. Це два основних критерії підбору. Краще вибирати памперс із максимальним поглинанням (такі ідеально підійдуть для лежачих) і шаром, що "дихає".

Навряд чи в кожній аптеці будуть усі необхідні товари для гігієни для людей, які не можуть самостійно себе обслуговувати. А ось магазин Рідні Медтехніка має у своєму асортименті всі найнеобхідніші товари для реабілітації та догляду. У цьому магазині можна знайти та купити якісний товар за доступною ціною.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд