Товари для боротьби зі сколіозом

26.11.2019 17.04.2024
3515
Переглядів: 3515

Викривлення (деформація) хребта або сколіоз, як і будь-яке інше захворювання, пов'язане зі спиною, виникає не щохвилини, а поступово та непомітно для людини. Ми сутулимося й горбимося, сидячи за комп'ютером, спимо на незручних матрацах, а працюємо на ще більш незручних стільцях, та й сидячий спосіб життя негативно впливає на здоров'я нашої спини. Усі перераховані вище чинники призводять до того, що м'язи спини та хребет звикають до неправильного й неприродного положення. Згодом це відбивається на загальному стані та поставі.  Виправити деформований хребетний стовп не так легко і швидко, як комусь може здатися. Але якщо вже взятися за цю справу, то краще запастися терпінням і необхідними товарами для виправлення сколіозу.

Необхідні речі в разі сколіозу

Зазвичай у разі болю в спині пацієнти звертаються по консультацію до невролога або вертебролога (фахівця з комплексного підходу до лікування хребта). 
Після огляду й анамнезу лікар призначить лікування і супутні до нього товари, які працюватимуть на благо вашої спини, покращуючи її стан день за днем. Зазвичай до переліку товарів такого призначення входять:

  • корсети;
  • масажери;
  • ортопедичні матраци та подушки.

Оцінивши попит товарів для здоров'я спини, ми зібрали ТОП-5 виробів, які необхідні для боротьби зі сколіозом.

ТОП-5 помічників для здоров'я спини
Коректори постави Корсет для постави
Ортопедичні матраци Ортопедичний матрац
Ортопедичні подушки Подушка ортопедична під поперек
Аплікатори Кузнецова (іплікатори)

Аплікатор Кузнєцова

Аплікатори Ляпко Килимок Ляпко

Корсет для постави фіксує хребетний стовп і сприяє поліпшенню постави, усуненню сколіозу, лікуванню остеохондрозу, радикуліту й інших захворювань. Коректор постави виконує такі функції:

  • розподіляє навантаження по спині;
  • відводить плечі назад, запобігає сутулості;
  • підтримує анатомічно правильне положення;
  • знижує стомлюваність і больовий синдром.

Такі корсети застосовують як у профілактичних, так і в лікувальних цілях дорослі та діти.

Що ж до ортопедичних матраців, то вони бувають декількох видів: протипролежневі матраци та медичні ортопедичні матраци. Медичні ортопедичні матраци мають спеціальну конструкцію, яка підтримує хребетний стовп у правильному положенні, при цьому організм може максимально розслабитися.

Сидячи на роботі за комп'ютером, ми самі того не помічаємо, як завдаємо шкоди здоров'ю своєї спини. Але ж навіть на робочому місці можна захистити свою спину та хребет від можливого сколіозу. Ортопедична подушка під поперек має виступ у районі попереку, повторюючи природний вигин хребта. Використовуючи таку подушку, можна повноцінно працювати, не відчуваючи тяжкості та перенапруги в нижній ділянці спини та не відволікаючись на незручності.

Не варто сприймати масажери як непотрібний пристрій. Наприклад, масажер-аплікатор Кузнєцова та килимок Ляпко. Аплікатори Ляпка являють собою плоскі голчасті пластини, розташовані на поверхні килимка. Лікувальний ефект вдається досягти завдяки впливу металевих голок на шкірний покрив і біологічно активні точки тіла. Що стосується аплікатора Кузнєцова або як ще називають іплікатора, то його дія заснована на впливі на акупунктурні точки. Для лікування мігрені, міалгії, безсоння автор використовував невеликі голчасті модулі, виконані з нетоксичного пластику. Ці масажери стануть ідеальними помічниками в розслабленні після важкого робочого дня.

Усіх цих помічників можна купити в магазинах Рідні Медтехніка або в інтернет-магазині medtechnika.com.ua. Широкий асортимент товарів для реабілітації припаде до душі всім, хто прагне підтримувати своє здоров'я!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд