У чому секрет соляної лампи?

14.02.2019 26.03.2024
875
Переглядів: 875

Соляні лампи – це прилади, в яких дивовижним чином поєдналися сила природи, давня мудрість, передові технології. Такі світильники є не просто засобом для іонізації повітряного простору приміщення, а й втіленням природної гармонії та корисної практичності. Під час увімкнення соляна лампа відтворює навколо себе атмосферу натуральних соляних шахт. Плафон із солі, який може бути різного відтінку, поширює в кімнаті м'яке, приглушене світло. Якщо одночасно використовувати ароматичні свічки, то можна підвищити ефект і наповнити простір приємним ароматом.

Для отримання позитивного результату від застосування соляних ламп або свічників вам не знадобляться спеціальні знання або додаткові дії – достатньо знаходження приладу в приміщенні. Унікальні властивості світильника ґрунтуються на правильній взаємодії кількох чинників: природних характеристик солі, гри кольору та світла. Завдяки хіміко-фізичним властивостям природної солі під час увімкнення лампочки відбувається нагрівання кристалів, чим зумовлений ефект іонізації. Тому соляна лампа здатна підвищувати якість навколишнього простору та покращувати ваше самопочуття!

Яка користь від соляних ламп?

Настільні світильники, які виготовляють з солі, отриманої в результаті природної кристалізації солоної води, позитивно впливають на здоров'я людини. За регулярного користування зміцнюється імунна система, збільшується опірність до різних хвороб, підвищується життєвий тонус. Соляні лампи, наповнюючи кімнату позитивною енергетикою та надаючи особливого шарму інтер'єру, здатні гармонізувати психіку, заспокоювати після стресів і нервових потрясінь.

Соляна лампаВикористовують плафони, свічники з солі для загального зміцнення організму, для нормалізації показників кров'яного тиску та стану шкірних покривів у разі схильності до алергічних висипань, хвороб шкіри. Особливо корисні такі пристрої пацієнтам, які страждають на бронхіальну астму й інші захворювання дихальної системи.

Соляні лампи наділені природою безліччю інших якостей і мають унікальну можливість:

  • знижувати дію електромагнітних полів, які випромінюють комп'ютери й інша техніка;
  • покращувати сон дітей і дорослих;
  • сприяти відновленню душевної рівноваги;
  • запобігати розвитку цвілевого грибка в приміщеннях із високою вологістю;
  • ліквідувати неприємний запах.

Завдяки різноманітності палітри відтінків соляні лампи можуть слугувати витонченою прикрасою сучасного інтер'єру. Різноманіття кольорів зумовлене включенням різних мінералів, водоростей у пласт солі в період формування породи. Обирайте відтінок світильника правильно, адже кожен колір має різний вплив на живі організми. Так, жовтий, червоний, помаранчевий тони сприяють росту рослин і позитивно впливають на фізичне здоров'я та психологічний стан людини.

Нюанси експлуатації світильників із солі

Лампа вирізняється простотою користування та догляду. Необхідно протирати її м'якою сухою тканиною або проводити прибирання пилососом. Соляні плафони дозволяється розміщувати в будь-якому місці, але далеко від джерел високої вологості. Кам'яна сіль має властивість вбирати вологу з повітря, що може призвести до розм'якшення брили. Тому не варто встановлювати прилад біля зволожувача повітря, електрочайника, плити, акваріума або на відкритій веранді.

Щоб лампа не змінила форму в разі випадкового намокання, потрібно просто увімкнути її в мережу на кілька годин. Термін служби світильників точно визначити складно, адже корисні властивості природного матеріалу не вичерпуються з плином часу. Тому позитивний вплив соляної лампи триває, поки вона залишається увімкненою.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд