Соляні лампи: коли використовувати з користю для здоров'я

09.07.2020 26.04.2024
2649
Переглядів: 2649

Соляна лампа вже давно завоювала популярність не тільки як гарний предмет інтер'єру, а і як допоміжний засіб для профілактики захворювань. Сольовий світильник збагачує повітря негативно зарядженими іонами, покращуючи самопочуття всіх членів сім'ї. Якщо коротко, то світильник поєднує в собі такі функції: оригінальний дизайн, який пасуватиме до будь-якого дизайну інтер'єру, має м'яке тепле світіння, надає терапевтичну користь. Світильники з солі виготовляють вручну з матеріалу, який створювала сама природа протягом мільйонів років. Світильники можуть бути різного розміру, форми, ваги, на підставці чи ні.

Користь соляних світильників

Прийшовши додому втомленим після важкого робочого дня, увімкніть соляний світильник. Його м'яке тепле світіння позитивно вплине на стан нервової системи, допоможе розслабитися та міцно заснути. До речі, світильник із солі можна залишити увімкненим як нічник. Так, поки ви спите, повітря в кімнаті насичуватиметься лікувальною концентрацією негативно заряджених іонів. Крім цього, соляний світильник допомагає зміцнити імунітет, а в разі ГРВІ – швидше його вилікувати. Ефективніше проходить лікування таких хвороб як: бронхіальна астма, хронічний бронхіт, риніт, фарингіт, риносинусопатія.

Соляний світильник позитивно впливає на органи дихальної системи й навіть допомагає впоратися з алергічним нежитем. Часто соляну лампу рекомендують придбати в дім, де є курці, бо сіль очищає легені. Через іонізацію повітря поліпшується артеріальний тиск. Багато користувачів навіть відзначають позитивний вплив на стан шкіри. Соляна лампа здатна підтримувати оптимальний рівень вологості в приміщенні. Це важлива особливість, оскільки надмірно вологе повітря в приміщенні може сприяти утворенню цвілі або грибка. Випромінювання від електроприладів також негативно впливає на здоров'я. Сіль, що випаровується від увімкненого світильника, нейтралізує і захищає від шкідливого впливу випромінювання.

Особливості світильників із солі

Сольові світильники можуть мати різне забарвлення. Наприклад, лампа з білим світлом відмінно дезінфікує повітря. Такі світильники не мають у своєму складі додаткові мінерали, але завдяки випромінюванню саме від цього світильника підвищується імунітет. Лампи, які світять червоним, сприятливо впливають на роботу серця та судин, а також на поліпшення психоемоційного стану. Також бувають сольові світильники, що випромінюють жовте світло. Такі прилади позитивно впливають на стан печінки та шлунково-кишкового тракту.

Соляні лампи, сольові світильники Домашня медтехніка
Соляні лампи 1-4 кг

У мережі наших магазинів, а також на сайті у вас є можливість вибрати соляний світильник необхідного вам розміру, форми та кольору.

Будьте здорові!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд