Переваги клею для зубних протезів

18.03.2024 26.04.2024
8
Переглядів: 8

Зміст:

Сьогодні мільйони людей використовують зубні протези, що забезпечують можливість почуватися впевнено та комфортно – навіть у разі повної адентії. Знімні стоматологічні конструкції залишаються досить популярним методом розв’язання проблеми реконструкції зубного ряду. Щоб забезпечити найбільш ефективне їхнє використання, важливо правильно вибрати та використовувати клей для фіксації зубних протезів.

Що таке клей для фіксації зубних протезів?

Навіть найякісніший знімний протез залишається насамперед чужорідним тілом у ротовій порожнині. Отже, потрібен деякий період часу, протягом якого відбувається адаптація користувача до знімної стоматологічної конструкції. Виробники засобів для догляду за ротовою порожниною пропонують різноманітну продукцію, що підвищує рівень комфорту під час застосування зубних протезів і сприяє скороченню періоду адаптації.

До категорії таких засобів належить і клей для знімних зубних протезів, що допомагає міцно та надійно зафіксувати їх у ротовій порожнині. Він забезпечує надійне кріплення протеза, перешкоджає виникненню запалень і подразнень, обмежуючи потрапляння часточок їжі під знімну стоматологічну конструкцію.

За умов використання клею для зубних протезів, ви отримаєте:

  • надійне кріплення протеза в ротовій порожнині протягом цілого дня – така речовина створює міцний зв’язок між слизовою ясен і протезом, перешкоджаючи його хитанню та зміщенню;
  • підвищення комфорту в різних ситуаціях – під час розмови, їжі, фізичної активності;
  • безпечність і простий алгоритм використання, оскільки здебільшого клей не містить токсичних речовин та алергенів, і його можна використовувати для осіб із підвищеною чутливістю ясен і схильністю до алергічних реакцій.

Під час застосування клею для зубних протезів рекомендують дотримуватися такого алгоритму.

Перед застосуванням ретельно очищують протез і ротову порожнину, щоб забезпечити більш надійну його фіксацію.
Невелику кількість клею розподіляють на поверхні протеза, яка контактує зі слизовою ротової порожнини.
Протез із клеєм встановлюють відразу після нанесення клею – для швидкої та надійної фіксації.
Дуже важливо уважно прочитати та точно виконувати всі рекомендації, які ви знайдете в інструкції до такого засобу.

Як вибрати фіксувальний клей для зубних протезів?

Сучасні виробники постійно вдосконалюють склад засобів для догляду за знімними зубними протезами. Інновації включають підвищення тривалості фіксації протеза, розроблення формул без вираженого смаку та запаху, а також – створення продукції для алергіків і людей із підвищеною чутливістю ясен.

Сьогодні споживачі мають можливість вибрати серед широкого асортименту продукції, що виготовляють у різних форматах – у вигляді гелів, паст або порошків. Оптимальний вибір клею для знімних зубних протезів визначають за індивідуальними потребами пацієнта. Наприклад, не всім подобаються засоби без смаку та запаху, отже, багато хто надає перевагу ароматизованим різновидам продукції.

Ось декілька порад, що допоможуть вам купити якісний і надійний клей для зубних протезів:

  • перш ніж придбати клей для фіксації зубних протезів, варто проконсультуватися з лікарем, який порадить оптимальний засіб відповідно до ваших потреб;
  • важливо врахувати індивідуальні особливості організму, наприклад – обирати гіпоалергенні різновиди продукції за умов підвищеної чутливості до компонентів клею.

Сучасні клеї для зубних протезів, що надходять у торгову мережу, постійно вдосконалюються. З’являється більше продуктів із подовженим періодом фіксації, підвищеною стійкістю під час контакту з харчовими продуктами, гарячими та холодними напоями, цілком безпечні та максимально ефективні для широкого кола споживачів.

Звісно, одне з найважливіших питань, що турбує користувачів: скільки коштує клей для зубних протезів? Ціна засобу залежить від виробника, особливостей складу й обсягу клею в пакуванні.

Асортимент засобів для догляду за зубними протезами

Інтернет-магазин "Рідні Медтехніка" пропонує різноманітну продукцію для догляду за зубними протезами, у нас ви можете придбати:

  • таблетки для очищення зубних протезів, які всього лиш за 15 хвилин якісно очистять ваші протези: усунуть бактеріальний наліт і стійкі плями, приберуть неприємний запах, при цьому не руйнуючи матеріал знімної конструкції;
  • спеціальні прокладки для фіксації зубних протезів, є окремі для нижньої та верхньої щелепи. Такі фіксувальні прокладки часто використовують для легшої адаптації до зубних протезів, а також вони допоможуть у разі несприятливої будови щелепи, вікової деформації ясен та атрофії альвеолярного відростка щелепи;
  • креми для фіксації зубних протезів, що якісно фіксують зубний протез, перешкоджаючи потраплянню шматочків їжі під знімну конструкцію. Водночас крем зовсім не змінює смак їжі та напоїв і зберігає свої властивості навіть під впливом гарячих або холодних страв. У нашому магазині ви можете придбати крем із різноманітними властивостями. Наприклад, крем із м’ятою забезпечує свіже дихання, гіпоалергенний крем підійде для людей із високою чутливістю до синтетичних ароматизаторів, а от крем із прополісом сприяє загоєнню потертостей у ротовій порожнині.

Таблетки для очищення зубних протезів, 66 шт, Protefix

Купити засоби для зубних протезів в інтернет-магазині "Рідні Медтехніка"

У нашому інтернет-магазині споживачі знайдуть широкий асортимент засобів для догляду за знімними зубними протезами. Ми пропонуємо високоякісну оригінальну продукцію відомих брендів, якість якої перевірена клінічними випробуваннями, підтверджена відповідними сертифікатами та має високий попит у споживачів.

Крем для фіксації зубних протезів, з прополісом, 40 мл, Protefix

У нашому каталозі можна обрати й купити якісні та перевірені різновиди засобів для зубних протезів за демократичною ціною, з доставкою по Україні. За необхідності, ви можете ознайомитися з відгуками споживачів та отримати більше корисної інформації від консультанта "Рідні Медтехніка".

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд