Корисні властивості лікувальної косметики

30.10.2019 15.04.2024
748
Переглядів: 748

У гонитві за красою та молодістю всі засоби хороші. Особливо хороші, якщо вони лікувальні. Йтиметься про знайомі всім креми, бальзами, гелі, шампуні, олії та солі для ванни. Відмінність звичайної доглядової косметики від лікувальної полягає в тому, що до складу косметики лікувального типу входять природні, натуральні лікувальні та корисні компоненти. Ці речовини впливають на біологічні функції шкіри, забезпечуючи її поживними речовинами, які необхідні для здоров'я. Лікувальну косметику виготовляють із застосуванням інноваційних технологій і сучасних методів досягнень медицини та косметології. Завдяки тому, що цю косметику виготовляють на основі природних компонентів, вона проникає глибоко в клітини та запускає природний механізм регенерації шкіри. У ній немає штучних барвників та ароматизаторів, тому вона чудово підходить навіть для найчутливішої та проблемної шкіри.

Раніше лікувальну доглядову косметику можна було знайти тільки в аптеках, але віднедавна магазин Рідні Медтехніка також пропонує своїм покупцям різноманітність засобів для догляду за шкірою, волоссям, обличчям і тілом.

Наприклад, у мережі представлено косметику для тіла у вигляді різноманітних солей для приймання розслаблювальної ванни, масок і скрабів, наприклад, проти целюліту, гелів для душу та натурального мила, фітоконцентратів для приймання ванн, а також сумішей для приймання бішофітних, скипидарних і магнієвих ванн. До речі, ви знали, що бішофіт для ванни позитивно впливає на здоров'я організму? Приймаючи бішофітні ванни, ваше тіло отримуватиме протизапальний, антисептичний ефект, а ваша нервова система заспокоюватиметься. Бішофіт має властивість збагачувати шкіру мікро- та макроелементами, а також омолоджувати її, надаючи еластичності та пружності. Корисні властивості бішофіту вже давно доведені й не дарма тисячі людей купують путівки в медичні санаторії заради бішофітних ванн. Але тепер достатньо придбати фітоконцентрат або розчин бішофіту та приймати цілющі ванни просто у своїй ванній кімнаті.

Також мережа магазинів тішить асортиментом лікувальних кремів і бальзамів. Наприклад, лікувальні креми, представлені в "живих" магазинах, а також в онлайні, відсортовані за призначенням. Креми з лікувальним ефектом бувають для суглобів, ранозагоювальні, протизапальні, за шкірних захворювань, противарикозні. Також до лікувальних кремів можна віднести товари із серії "SOS". Сюди входять перцеві пластирі, бальзами для лікування застудних захворювань, усунення головного та м'язового болю, а також спреї-антисептики.

Рідні Медтехніка ретельно та відповідально підходить до вибору брендів і виробників лікувальної косметики. Так, у мережі можна купити лікувальні креми та косметику для догляду за тілом таких брендів: Еліксир, Фіторія, Лабораторія Доктора Пирогова, Екобіз і Dr. Pirogov, Cryo Cosmetics та інших. Основним завданням виробників лікувальної косметики є їхня увага та турбота про свого споживача, адже тільки так можна створити якісну продукцію. Ще одним важливим фактором, якого дотримуються виробники, – це проходження суворого лабораторного контролю якості виготовлення лікувальної косметики.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд