Про користь сольових пристроїв для вашого організму

23.07.2019 02.04.2024
611
Переглядів: 611

Погана екологія та велика кількість електроніки, що оточує людину на роботі та вдома, негативно впливають на самопочуття. Вчені довели, що технічні прилади — джерело появи позитивних іонів — вкрай шкідливі для людей. Нейтралізувати негативний вплив "електричного смогу" допоможуть соляні лампи. Вироби з кам'яної солі частково відтворюють корисний мікроклімат природних соляних шахт, виробляють м'яку іонізацію повітря та позитивно впливають на психічне та фізичне здоров'я людини.

Соляний світильник і все про нього

Немає кращого художника, ніж матінка-природа. Химерні форми мінералів, розмаїття їхніх кольорів і відтінків дизайнери використовували для створення унікальних ламп. Вироби являють собою цілісний шматок кам'яної кристалічної солі, всередині якого розташоване джерело світла. Колір кам'яного плафона, закріпленого на платформі з дерева або металу, залежить від місця, де добували сіль. Мінерал червоного, рожевого або помаранчевого кольору добували в Пакистані, лампи білого кольору з сіруватим відтінком "родом" з України, а ось чорні мінерали привезені з Гімалаїв.

Природну сировину мінімально обробляють, зі збереженням кристалічної структури. Кожна грілка сольова унікальна, гармонійно вписується в інтер'єр. М'яке і приємне для очей світіння сольового світильника розслабляє та створює комфортну атмосферу в домі.

Під впливом лампи розжарювання з поверхні соляної лампи виділяються негативно заряджені іони та мікрочастинки солі — відбувається іонізація повітря. У результаті встановлюється природний баланс позитивно та негативно заряджених частинок, що позитивно впливає на самопочуття людини. Збагачене негативними іонами середовище чинить антистресову, антимікробну й антивірусну дію. Якщо великий сольовий світильник для дому використовувати регулярно, зміцніє імунна система, знизиться ризик появи тромбів, покращиться апетит і сон.

Який вплив на організм мають сольові світильники

Використання соляних ламп для дому не тільки зміцнює імунітет, а й допомагає в лікуванні таких захворювань:

  • алергії
  • ревматизму
  • астенії
  • фурункульозу
  • патологій щитоподібної залози
  • цукрового діабету
  • ринітів, бронхітів, ларингітів та інших хвороб дихальних шляхів

Соляні вироби, які можна купити в магазинах медтехніки, очищають повітря від спор цвілі, пилку, бактерій, вірусів і пилу. Світильники-іонізатори — чудовий засіб у боротьбі з бронхітом, спричиненим курінням, нервовими розладами, занепокоєнням і дратівливістю. У хворих на астму налагоджується дренаж бронхів і вихід мокротиння, знижується запалення. Сольовий прилад, що працює, підвищує життєвий тонус, заспокоює, покращує пам'ять і здатність до навчання.

Сольові лампи рекомендують використовувати для дому, в запилених, виробничих приміщеннях і в офісах. Тим паче, що жодних спеціальних зусиль для очищення приміщення не потрібно — позитивного ефекту досягають тільки тим, що соляний світильник увімкнено в мережу. І тримати його увімкненим можна весь час, на відміну від спеціальних іонізаторів.

Чи всім корисна соляна лампа

Застосування світильника із солі не завжди приносить користь. Вдихаючи іонізоване повітря, можна завдати й шкоди організму. Відмовитися від використання природного іонізатора варто в разі туберкульозу, захворювань крові, онкологічної патології, захворювань дихальних шляхів у стадії загострення. У таких випадках можливі алергічні реакції та індивідуальна чутливість.

Пам'ятайте, що соляні світильники, як і бактерицидні лампи, потрібно використовувати в комплексі з медикаментозним лікуванням. Якщо ігнорувати рекомендації лікарів, хвороба може посилитися та завдати шкоди організму. Не варто забувати й про правильне харчування та фізичну активність.

Як вибрати соляну лампу

В інтернет-магазині "Рідні Медтехніка" представлений широкий асортимент природних іонізаторів різної форми, розміру та кольору. Під час вибору природного соляного нічника визначтеся з площею кімнати, де стоятиме сольовий світильник. Приладу масою 3-4 кг достатньо для іонізації 10-15 кв. м. Тут діє правило: що більше приміщення, то важчий виріб.

На думку вчених, колір сольової брили має певний вплив на психіку. Необхідно відновити роботу печінки, посилити інтелект і розумову діяльність? Обирайте сольові світильники жовтого кольору. Рожевий нічник гармонізує емоційний фон, помаранчевий подарує відчуття затишку, спокою, поліпшить травлення, а зелений знизить тиск і розширить капіляри.

Зробіть перший крок назустріч гарному самопочуттю — замовте сольовий світильник у "Рідні Медтехніка".

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд