Що таке нітратомір і як його вибрати?

14.02.2019 26.03.2024
974
Переглядів: 974

Купуючи будь-які продукти ми завжди хочемо бути впевненими в їхній якості. Особливо це важливо, коли справа стосується свіжих овочів чи фруктів, які ми купуємо своїм дітям.
Зараз одне з найважливіших питань, яке хвилює покупців – відсутність нітратів.
Усі ми чули, дивилися чи читали, що нітрати шкідливі для нашого організму, можуть спричиняти отруєння, низку хронічних захворювань і різні розлади.

Ще донедавна процес визначення нітратів у складі був дорогим і досить тривалим. Він був таким, поки на ринку нашої країни не з'явилися прості, не дуже дорогі та дуже мобільні прилади – нітратоміри або нітрат-тестери.

Вони являють собою невеликий (розміром із сучасний смартфон) прилад, який можна легко взяти із собою навіть на ринок, і на місці перевірити продукти на нешкідливість.

Як вибрати нітратомір?

Є кілька факторів, на які варто звернути свою увагу при виборі нітратоміра.

  • Зручність користування.
    Щоб не витратити гроші даремно, під час купівлі звертайте увагу, наскільки прилад зрозумілий Вам, і наскільки легко проводити тест. Бажано, щоб меню було зрозумілою Вам мовою і під час розшифровки даних не доводилося щоразу перечитувати інструкцію.
  • Кількість продуктів або програми.
    Що більшу кількість продуктів може перевіряти нітратомір, то краще, але тут є один важливий момент! Беріть такий прилад, тільки якщо впевнені, що не будете плутатися. В іншому випадку, краще вибрати прилад з меншим, але найбільш пріоритетним для Вас списком продуктів.
  • Автономність.
    Нітратоміри можуть працювати або від мережі, або від батарейок. Якщо Ви будете користуватися ним не тільки вдома, то краще взяти прилад на батарейках або з акумулятором.

Сподіваємося, що наша стаття допоможе Вам визначитися з вибором, і Ви купуватимете лише здорову їжу.

А якщо у вас залишилися якісь запитання, Ви завжди можете поставити їх нам за телефоном 0 800 500 128.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд