Медичне оснащення лікарняної палати

02.12.2019 17.04.2024
2239
Переглядів: 2239

Найдорожчим і найважливішим у нашому житті є здоров'я. Але сучасне життя, його темп можуть істотно вплинути на наш стан. Коли з якихось причин здоров'я погіршується, нам доводиться звертатися до медичних закладів для отримання кваліфікованої допомоги. Там, окрім лікарів, нас оточує все, що покликане допомагати людині. Про них далі докладніше.

Інтер'єр медзакладу

Усі погодяться з тим, що набагато приємніше приходити на прийом до лікаря або на фізіопроцедури в чисту та добре обладнану клініку чи медкабінет. Естетика та функціональність медичних меблів відіграють не останню роль у процесі лікування. Для медичних установ, які стежать за комфортом своїх пацієнтів, мережа магазинів Рідні Медтехніка пропонує великий каталог, в якому представлені якісні та комфортні медичні меблі для всіх сфер. Тут можна знайти комфортні ліжка для лежачих хворих, медичні шафи, кушетки, стільці, столи та безліч аксесуарів для лікарської діяльності.

Медичне ліжко являє собою функціональне ліжко, розділене на секції з можливістю регулювання положення різних частин тіла. Завдяки грамотному регулюванню кута нахилу ножної, головної або тазостегнової частини полегшується перебіг важких захворювань, поліпшується робота внутрішніх органів, виключається ймовірність виникнення застійних явищ в організмі. Найчастіше комплектувальним елементом таких ліжок є протипролежневий матрац, який забезпечує профілактику утворення пролежнів у лежачих хворих.

Медичні ліжка розрізняють за типом приводу, призначення якого – регулювання секціями. Найпростішим вважають механічне регулювання, яке нагадує функціонування звичайної розкладачки. Принцип роботи полягає в піднятті вручну однієї секції та виставленні фіксатора в потрібне положення. У більшості механічних моделей є ручки, з їхньою допомогою здійснюють підняття секцій. Крім ліжка, яке знаходиться в лікарняній палаті, обов'язково мають бути приліжкові тумбочки для зберігання особистих речей пацієнта. Штативи для крапельниць або інфузійні стійки також можна побачити неподалік від ліжка. Вони обладнані спеціальними кріпленнями, які фіксують пластикові або скляні місткості з розчином. Основні характеристики, якими володіє дане обладнання, повинні відповідати таким критеріям: універсальністю, мобільністю, міцністю, стійкістю. Сучасні медичні штативи можуть бути складними, вони, до речі, мають велику популярність, оскільки в складеному стані вони займають мало місця і їх можна зберігати в коморі або медичній шафі, перевозити в машині швидкої допомоги.

Крім перерахованого вище, до різновиду медичних меблів входить кушетка медична. Медичні кушетки особливо актуальні для таких спеціальностей, як ЛОР, невролог, гінеколог. Вони також є невіддільною частиною УЗД-кабінету. Кушетка стоїть у кабінетах, де проводять електрокардіографію, рентген, МРТ. Також, у перев'язувальних кабінетах. Такий тип меблів може бути наступних видів: оглядовий, коридорний (для очікування), спортивний (для спортивних установ, роздягалень і медкабінетів), масажний (може бути стаціонарним або переносний), цілісний або секційний, автоматизований (багатосекційні кушетки, які трансформуються за допомогою електронного приводу).

Медичні меблі, аксесуари та багато іншого, що необхідно будь-якому медичному закладу, можна купити в Рідні Медтехніка!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд