Медичні ліжка функціональні: види, аксесуари

14.02.2019 01.04.2024
963
Переглядів: 963

Якісні вироби позитивно впливають на ефективність реабілітації та швидкість одужання хворого. Їх застосовують у медустановах різного типу: в санаторіях, будинках для людей похилого віку, реабілітаційних центрах і звичайних стаціонарах.

Асортимент інтернет-магазину "Рідні Медтехніка"

Медичні ліжка механічні. Складаються з декількох секцій (1-4), які допомагають укладати пацієнта в різних положеннях. Працюють за принципом розкладачки. Щоб змінити нахил секції, її піднімають і вручну змінюють положення фіксатора.

механічне медичне ліжкоМедичні ліжка з електроприводом. Дають змогу підбирати найзручнішу для пацієнта позицію, регулюючи нахил ліжка без допомоги медперсоналу. Дистанційний пульт змінює положення однієї або декількох секцій одночасно.
медичне ліжко з електроприводом

Підголівники. Призначені для людей, яким прописаний постільний режим. Допомагають пацієнту прийняти зручне сидяче або напівлежаче положення для приймання їжі або читання. У підголівниках передбачена можливість регулювання кута нахилу.
підголівник регульований на ліжко

Столи приліжкові, тумбочки. Приліжкові столи необхідні для забезпечення хворому комфортного приймання їжі. Тумбочки – для зберігання особистих речей і медикаментів.
приліжковий столик із поворотною стільницею
Аксесуари до ліжок. Забезпечують додаткову зручність пацієнту (поручні) та допомагають швидше відновлюватися (реабілітаційні тренажери).
тренажер для нігГусаки та засоби для підйому. Призначені для самостійного підйому з ліжка або зміни лежачого положення на сидяче пацієнтів, які не можуть ходити.
гусак (підйомник) приліжковий

Штативи для крапельниць.
штатив для крапельниці

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд