Медичне взуття ⎼ краса та зручність для професіоналів!

14.02.2019 01.04.2024
954
Переглядів: 954

Отже, спеціальне медичне й ортопедичне взуття. Поняття "спеціальне взуття" вміщує в себе цілий комплекс вимог до нього, особливий для кожного конкретного випадку, для кожної професії.

Робота лікаря, особливо хірургічних спеціальностей, передбачає тривале перебування на ногах протягом усього робочого дня. Тому ми припускаємо, що взуття для хірургів, медичних сестер (палатних, маніпуляційних, операційних), лікарів реанімаційних анестезіологічних відділень і всіх-всіх інших лікарських спеціальностей існує особливе.

Особливості медичного ортопедичного взуття

По-перше – воно зручне. Взуття, вироблене з натуральних матеріалів (шкіра, нубук), забезпечене всіма ортопедичними вкладками всередині, а тому його можна вважати ортопедичним. Пелоти, клини, спеціальні підп'ятники, що підтримують поперечне та поздовжнє склепіння стопи, забезпечують нозі тверду опору під час тривалого статичного навантаження, перешкоджають стисненню стопи, зберігають її анатомічну форму, а отже дають змогу спеціалістові думати про справу, а не про втому та біль у ногах. Саме взуття, правильно підібране, зроблене спеціально для медичних працівників, зручне, практичне, таке, що дихає, робить роботу комфортною.

Тривале перебування на ногах сприяє втомі венозних клапанів, послабленню їхньої природної роботи, а отже появі застою венозної крові та появі набряків. Як можна перешкоджати цьому? Робота м'язів гомілки допомагає венам, ослабленим довгим стоянням, "перегнати" кров вгору. Тому в спеціальному взутті важлива пружна устілка, яка під час переминання з ноги на ногу змушує м'язи істотно напружуватися, а отже, й допомагати втомленим судинам.

Не варто забувати й про таку непросту властивість медичного взуття як антиковзання. Ні для кого не секрет, що в медичних установах дотримуються режиму особливої чистоти. Тому антиковзке покриття медичного взуття робить роботу впевненою та простою.

Давайте ще згадаємо про операційні блоки, пологові зали, палати та лабораторії суворого доступу та реанімаційні відділення. Це – приміщення підвищеної чистоти, куди доступ можливий тільки в стерильному одязі та взутті. Для таких відділень передбачено взуття, що витримує процес стерилізації – автоклавування за температури до 120°С. Таке взуття й має аналогічну назву Autoclavable. Таке взуття, як і стерильну білизну, лікар одягає вже під час входу в режимне відділення, де він перебуватиме необхідний час у стерильному середовищі.

І ще про один важливий фактор. Зовнішній вигляд. Взуття, яке ми пропонуємо вашій увазі, виконане в широкій колірній гамі, що робить "біле" лікарське життя яскравим та індивідуальним. Не слід забувати й про особливі трикотажні вставки на взутті, що не підлягає стерилізації. Вони дають можливість зручно розташуватися в ньому стопі з будь-яким, навіть найвищим підйомом, при цьому, не страждаючи від здавлювання або тертя.

Отже, спеціальне медичне взуття має свої особливості. В асортименті інтернет-магазину medtechnika.com.ua – це взуття представлене бельгійським брендом Oxypas і чеським брендом – Coqui. Ви можете оформити замовлення online, або приїхати для примірки до нашого фірмового салону-магазину на Столичному шосе.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд