Годуйте грудьми легко з подушкою "Лежебока"

14.02.2019 02.04.2024
751
Переглядів: 751

Як допомагає подушка для годування

Насамперед значно полегшує грудне вигодовування. Більшість мам витрачають на це не найлегше заняття близько чотирьох годин на день. Щоб втомлюватися менше, не потрібно тягнутися до дитини. Слід навчитися грамотно прикладати малюка до грудей. За допомогою підручних засобів робити це не зовсім зручно, а іноді й небезпечно. Спеціальна подушка ідеально підходить для прикладання. Мама автоматично позбавляється численних клопотів. При цьому жінка, що годує, залишається мобільною та забуває про неприємні відчуття в ділянці спини.

Висидіти від 8 підходів по 15-30 хвилин на день у незручній позі під силу не кожному підготовленому спортсмену. Чи варто говорити, як почувається в ці хвилини жінка, яка нещодавно народила дитину? Проводьте хвилини годування з комфортом і користю для себе і свого малюка. Використовуйте подушку для годування й сповна насолоджуйтеся радістю материнства.

Переваги подушки для годування, про які ви навіть не підозрювали

Ви пам'ятаєте це свербляче відчуття, що "ниє", в ділянці шиї та спини? Під час годування також постійно втомлюються м'язи рук. За допомогою подушки ви легко утримуєте дитину однією рукою та забуваєте про всі неприємні відчуття.

Нахилятися до малюка та підіймати дитину, допомагаючи собі ногою, більше не потрібно. Зате тепер у вас вільні руки. І вам доступний широкий спектр нових можливостей, про які не мріють багато молодих мам: в'язання та читання, малювання та вишивка, ігри зі старшою дитиною, комп'ютер, навіть банальний перекус.

Переміщатися, звичайно, не вийде. Але переглянути пошту за комп'ютером і з'їсти бутерброд цілком реально. Одна рука повністю у вашому розпорядженні.

Яким мамам подушка для годування потрібна насамперед

Подушки ТМ "Лежебока" особливо підходять для мам тих діток, які не поспішають під час трапези. Такі повільні крихітки часто їдять від 30 до 40 хвилин. Помічено, що багато дітей обожнюють їсти, лежачи на подушці, а не у висячому положенні в повітрі. Дитина відчуває надійну опору під м'якою основою та повністю розслабляється. Про маму та тата виробники теж подумали. У комплект входить знімна наволочка, пакет зі спеціальним наповнювачем, а також зручна сумка для перенесення.

Мамі двійні або трійні без подушки для годування взагалі нікуди. Такі жінки практично ніколи не відпочивають. Тому м'яке пристосування в перший час стає чи не єдиною рятівною соломинкою. Особливо якщо в будинку немає бабусі, яка самовіддано допомагає, або няні, яка приходитиме.

Як правильно вибрати подушку для годування

Пропозицій на ринку більше, ніж ви думаєте. Виріб давно має популярність серед тисяч мам, які прагнуть полегшити собі життя. На жаль, не всі моделі зручні та практичні настільки, як цього хотілося б.

3 правила вибору подушки для годування:

  • Перше правило вибору – висота. Вона має бути достатньою, щоб дитина без зусиль діставала до маминих грудей. Особливо цей момент актуальний для власниць бюста невеликого розміру.
  • Друге правило. Вибирайте подушку щільніше. Із занадто м'якого виробу дитина просто скотиться або "потоне" в ньому.
  • Правило третє. Бажано, щоб у подушки непросто була наволочка. Важливо, щоб її можна було швидко зняти й також зручно надіти.

Що робити з подушкою, коли період грудного вигодовування закінчено?

  • Ви не повірите, але вона продовжить приносити масу користі, коли дитина трохи підросте. За допомогою подушки дитині зручно лежати на животі, а це дуже корисно для маленької людини, яка росте та розвивається. У такому положенні малюки часто лежать подовгу, оскільки їм відкривається цікавий огляд у новому ракурсі.
  • Нежить періодично буває у всіх малюків. Лежачи на подушці діти із закладеним носом засинають швидше.
  • Виріб зручно використовувати як обмежувач. Так створюється захисний бар'єр між дитиною та батьками під час сну. Коли мама зайнята домашніми справами, м'які загородження допомагають малюкові не скотитися з ліжка.
  • З яскравою, приємною на дотик подушкою добре гратися. Діти часто бавляться такими речами, після чого непомітно засинають з ними обійнявшись.

Чому багато мам вибирають подушки ТМ "Лежебока"

Виріб популярний через низку причин. Розглянемо найістотніші з них. Розміри 35 см завширшки та 160 см по дузі. Її продають у зручній сумці, ідеальній для транспортування. До того ж на полиці магазину подушка додатково захищена та потрапить до ваших рук у бездоганному стані. Якщо наповнювача стане мало або ви захочете збільшити щільність – скористайтеся додатковим пакетиком, який можна придбати в нашому магазині.

Використовуйте подушку для годування "Лежебока" на всі 100 %. Виріб служить не тільки помічником, а й виступає першим тренажером. Дитині подобається лежати на животику, коли під ним знаходиться м'яка основа. При цьому у малюка зміцнюються м'язи спини та шиї.

Коли дитина стане старшою, подушка слугуватиме зручним кріслом, а також допоможе втриматися під час перших спроб освоїти сидяче положення. Під час годування виріб також послужить добру службу мамі та малюкові.

Спробуйте подушку ТМ "Лежебока". З нею ви будете набагато менше втомлюватися та частіше посміхатися своїй ще зовсім крихітній дитині.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд