Компресійні панчохи: для чого потрібні та які краще

14.02.2019 26.03.2024
986
Переглядів: 986

Жінки, які ніколи не стикалися з такими проблемами, як набряклість, біль у ногах, варикоз, найімовірніше, навіть не знають про те, для чого потрібні компресійні панчохи та як їх використовувати. Але одного разу настає момент, коли без компресійної білизни не обійтися. Найчастіше молоді жінки вперше стикаються з цією проблемою під час вагітності. Річ у тім, що вагітність несе за собою не тільки велику радість, а й приводить весь організм у стресовий стан. Особливо страждають ноги від великого навантаження. Якщо не вживати жодних профілактичних дій, то після народження дитини можна побачити "побиті" варикозом ноги. Щоб цього не сталося, важливо знати, що компресійна білизна допомагає зберегти красу та здоров'я жіночих ніг навіть у періоди великих навантажень. Жодні креми, мазі та лосьйони не зможуть показати такий результат.

Що ж таке компресійні панчохи?

Компресійні панчохи належать до спеціалізованого підвиду компресійної білизни, яка створена для лікування та профілактики варикозу й тромбозу. Профілактичні моделі рекомендують носити чоловікам і жінкам, у яких є схильність до виникнення варикозного розширення вен, вагітним жінкам, людям, які страждають від зайвої ваги, цукрового діабету, а також спортсменам.

Компресійні панчохи забезпечують градуйований тиск на нижні кінцівки, забезпечуючи нормалізацію кровотоку. Кров не застоюється та нормально циркулює у звичайному режимі. Завдяки цьому можна запобігти виникненню набряклості, втоми ніг і позбутися болю, що "ниє".

Якщо ви побачили варикозну або капілярну сітку на своїх ногах, краще звернутися до лікаря, який проведе компетентну діагностику та скаже, які компресійні панчохи краще вибрати у вашому індивідуальному випадку.

Різновиди компресійних панчіх

Компресійні панчохи бувають профілактичні та лікувальні. Лікувальні відрізняються ступенем компресії, яку визначає лікар. 

У нашому магазині представлений великий вибір компресійних панчіх усіх різновидів. Каталог можна подивитися за посиланням. Ви можете купити одну монопанчоху (для лікування та профілактики варикозу, тромбофлебіту, що виник на одній нозі), або пару профілактичних тілесних (бежевих) або чорних компресійних панчіх, які за зовнішнім виглядом нічим не відрізняються від стандартних моделей. Звичайно, ви маєте знати, що вартість компресійних панчіх значно вища за звичайні жіночі панчохи або колготки з мас маркету. Але всі моделі характеризуються підвищеною міцністю й за умови дбайливої експлуатації здатні прослужити протягом тривалого часу.


Найкращі компресійні панчохи

Також у нас ви можете купити моделі з відкритим носком, щільніші або тонші моделі різних забарвлень, з мереживом або без. Медичні моделі являють собою виріб з підвищеною компресією білого або бежевого кольору. 

Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками та гарантуємо своїм клієнтам високу якість і прекрасні експлуатаційні властивості всіх представлених у каталозі товарів. 

Компресійні панчохи для вагітних

Під час вагітності багато жінок страждають від болю, що "ниє", в ногах, судом, набряклості та тяжкості. Саме компресійні панчохи допомагають поліпшити стан і позбутися неприємних симптомів.

Виношування дитини це велика праця для жіночого організму. Особливе навантаження припадає на ноги. У процесі виношування дитини може розвиватися варикоз. Щоб запобігти розвитку варикозного розширення вен рекомендують носити компресійні панчохи. Вони нормалізують кровотік і запобігають появі тромбів, зупиняють прогресування варикозу. 

Компресійну білизну надягають навіть під час природних пологів або кесаревого розтину, адже вона запобігає виникненню тромбів і забезпечує поліпшену циркуляцію крові. Окрім цього, компресійну білизну рекомендують носити ще три місяці після народження дитини. 

Своїм клієнтам ми пропонуємо найкращі компресійні панчохи вітчизняного й імпортного виробництва за найпривабливішими цінами.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд