Кінезіо тейпи для краси та молодості

22.03.2019 02.04.2024
2970
Переглядів: 2970

Тейпування обличчя – достатньо новий метод збереження молодості шкіри обличчя, але косметологи припускають, що незабаром тейпування вийде на рівень пластичної хірургії, а, може, і зовсім витіснить її. Для тейпінгу обличчя використовують спеціальний пластир – кінезіо-тейп, шматки бавовняного матеріалу, з клейкою гіпоалегренною речовиною зі зворотного боку. Зручними в тейпуванні обличчя будуть попередньо розрізані смужки тейпу. Наприклад, кінезіологічний тейп RAE Octopus Tape вже розрізаний на 5 довгих смужок на одній пластині.

Як він працює?

  • Тейп накладають на обличчя за масажними лініями, піднімаючи шкіру над м'язами, у такий спосіб забезпечують посилення кровотоку та лімфотоку, лицьові м'язи в цей момент розслабляються.
  • Тейп не рекомендують застосовувати, не проконсультувавшись із лікарем, оскільки з ним потрібно працювати акуратно, щоб користь від нього не переросла в шкоду.
  • Якщо тейп накладено неправильно, шкіра може розтягнутися.
  • Обличчя має бути підготовленим, для цього його слід добре очистити, й за потреби зволожити. Косметологи рекомендують застосовувати тейп вночі, коли м'язи максимально розслаблені.
  • Знімати тейп потрібно правильно, а головне акуратно.
  • Його знімають досить легко, але іноді виникають труднощі.
  • Тоді можна скористатися підручними засобами – жирним кремом або теплою водою, внаслідок чого клей перестане діяти.
  • Так само можна скористатися спеціальними спреями для зняття тейпа.

Крім користі кінезіотейпування, існують протипоказання. Наприклад, різні пошкодження шкірного покриву та подразнення, шкірні захворювання, хвороби лімфатичної системи, гостра серцева недостатність і важкі стадії цукрового діабету. Звичайно ж, у гонитві за молодістю всі засоби хороші, але ефективність тейпування на науковому рівні досі не доведена. Тому не забудьте про консультацію з лікарем!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд