Який корсет для постави кращий?

14.02.2019 29.03.2024
4380
Переглядів: 4380

Ми живемо в еру сучасних комп'ютерних технологій, які значно полегшили життя людства, зробили його кращим і багатограннішим, але також сучасні гаджети внесли низку негативних чинників, що погіршують здоров'я. Багато людей проводять понад 14 годин на день за комп'ютером, що негативно впливає на стан спини. Малорухливий спосіб життя призводить до деформації постави, викривлення хребта, таких захворювань, як остеохондроз, мігрень. Ортопедичний корсет для постави - найкращий засіб у боротьбі з сутулістю, викривленнями постави. 

У наш час коректор постави - найкраще пристосування для профілактики сутулості, сколіозу, викривлення постави. Такий корсет актуальний як для дорослих, так і для дітей. Існує низка спеціалізованих моделей, які умовно можна поділити на профілактичні та терапевтичні (лікувальні). Який коректор постави краще у вашому випадку - допоможе визначити лікар. 

Якщо ви проводите за комп'ютером понад 12 годин на день, ведете малорухливий спосіб життя, тоді вам однозначно знадобиться таке пристосування, як ортопедичний корсет для постави (коректор постави). 

Якщо ви постійно сутулитеся, відчуваєте скутість і біль у спині, страждаєте від головних болів, тоді вам варто звернутися до кваліфікованого лікаря, який проведе діагностику стану вашої спини та підкаже, який корсет для постави краще обрати, купити та застосовувати у вашому індивідуальному випадку.


Який корсет для постави краще

Різновиди коректорів постави:

  • Реклінатори. Це найпростіші та найпопулярніші коректори постави, які за своєю формою нагадують вісімку. Завдяки своїй конструкції вони відводять плечі назад і перешкоджають сутулості, утримують спину в рівному положенні та допомагають виробити звичку тримати спину рівно. Призначають як дорослим, так і дітям як профілактику та зменшення сутулості на рівні верхнього відділу спини. 
  • Грудні коректори. Цей підвид корсетів кріплять на грудях. Широка, поздовжня планка з ребрами жорсткості розміщена на спині, від неї йдуть дві лямки під руками, які фіксують плечі в рівному положенні. Рекомендовані до використання за сильно вираженої сутулості, сколіозу, різних патологій шийного та грудного відділу. 
  • Грудопоперекові коректори. Конструкція складається з реклінатора, пояса, напівжорсткої спинки. Уздовж спини розміщені жорсткі пластини, що утримують спину. Призначається за першого та другого ступеня сколіозу, вираженого остеохондрозу.

Якщо ви хочете підібрати корсет для спини й шукаєте найкращі варіанти, тоді ви маєте знати, що якісний корсет виготовляють зі щільної й водночас повітропроникної тканини, яка має гіпоалергенні властивості. Під час вибору корсета дуже важливо визначити правильний розмір. Кожен виробник надає розмірну таблицю, яку можна побачити на упаковці виробу або в описі товару. Правильно знявши заміри (обхват під грудьми, обхват талії), ви зможете визначити коректний розмір коректора для постави. 

У нашому магазині ви можете вибрати модель як вітчизняного, так і імпортного виробництва. Велику популярність має коректор постави жорсткий. Корсет для постави призначений для формування правильної красивої постави як у дорослих, так і у дітей.


Який корсет для постави краще

Всі корсети для постави ви можете знайти в розділі "корсети для спини". Усі моделі відрізняються рівнем жорсткості, типом дизайну, ціною. Еластичні та напівжорсткі коректори постави найкраще підійдуть для профілактики та запобігання захворювань спини. Жорсткі моделі створені для лікування вже виниклої проблеми, вираженої патології. Також жорсткі корсети призначають у післяопераційний період, для швидшої реабілітації.

 

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд