Як правильно вибрати ваги

14.02.2019 02.04.2024
885
Переглядів: 885

Як правильно вибрати ваги? Для початку, Ви повинні чесно зізнатися собі, яку максимальну вагу Ви маєте намір вимірювати (це стосується і ваг для вимірювання Вашої власної ваги).
Існують ваги з максимум до 100, 140 і 200 кг. Потім подумайте, який крок вимірювань (дискретність) для вас важливий. Що менший крок, то точніші ваги. Наприклад, Ви вимірюєте вагу вагітної жінки, тут достатньо точності вимірювання від 100 г до 500 г, адже в нормальному стані майбутня мама повинна набирати за тиждень вагу, співмірну з цими цифрами.

ваги для дитини купитиВодночас для новонародженого важливі кожні 5 грамів. Тому, якщо Ваш сімейний лікар або дільничний педіатр призначає малюкові контрольне зважування (контроль ваги перед годуванням і після нього), то Ви обов'язково повинні купити ваги з найменшим кроком. І такі ваги ми можемо вам запропонувати – електронні з кроком у 5 г і механічні з кроком 10 г.

Обираючи ваги для новонароджених, зверніть увагу на ложе, в яке кладуть малюка. Воно може бути різної форми – плоске й у вигляді ергономічного ложа. У кожного своя перевага: ергономічне, у вигляді половинки шкаралупи горіха, повторює форму спинки дитини, що лежить у мами на руках (трохи в зігнутому стані). А плоске ложе, особливо у ваг до 20 кг, можна використовувати для дитини й у старшому віці – вона спокійно встане на ваги ніжками.

ваги підлогові купитиВибираючи ваги для дорослих, з огляду на максимальну вагу та крок, зверніть увагу на наявність у ваг додаткових функцій – наприклад, підрахунок співвідношення маси м'язів і жирової тканини. Такі ваги програмуються на кожного окремого користувача та враховують його зріст, вік і стать.

Не забудьте й про поверхню, на яку Ви ставатимете. Якщо в оселі є маленькі діти, то не слід обирати ваги зі скляним покриттям (якщо встане вологою ніжкою – є ризик падіння), купіть з металевою або пластиковою поверхнею.

Ми можемо запропонувати Вам ваги й для інших потреб – кухонні, ювелірні, лабораторні. У побуті часто купують ваги, звані "ювелірними" через малу вагу, на яку вони розраховані, для вимірювання ваги трав, що складають якийсь набір для відварів, або для інших цілей.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд