Як правильно вибрати вітаміни для волосся, шкіри, нігтів?

19.11.2019 17.04.2024
16726
Переглядів: 16726

Яка жінка не мріє про здорову шкіру, ідеальне волосся та доглянуті нігті?У гонитві за красою та молодістю всі засоби хороші. Тому сьогодні все більше жінок доповнює свій раціон різноманітними вітамінами та БАДами. На щастя, тепер всі найнеобхідніші вітаміни та мінерали можна отримати, приймаючи комплекс вітамінів. Що ж має бути в складі тієї самої диво-капсули для краси та здоров'я шкіри, волосся й нігтів?

Які вітаміни потрібні?

Одним із важливих компонентів здоров'я є вітаміни та мінерали, їх достатня кількість в організмі. У разі дефіциту навіть одного з елементів організм може дати збій і насамперед це проявляється погіршенням здоров'я волосся, шкіри та нігтів. Приймаючи БАДи або вітаміни для краси та здоров'я, важливо, щоб у складі інгредієнтів, що діють, були такі речовини:

  • вітамін А (або ретинол). Завдяки великій кількості антиоксидантів ретинол сприяє поліпшенню імунної системи та підтримці молодості шкіри. Також вітамін А зменшує виділення себуму та ламкість волосся. Для волосся ретинол є вкрай необхідний. Він пригнічує діяльність грибків і запобігає розшаруванню нігтів;
  • токоферол (або вітамін Е). Прямим призначенням цієї речовини є підтримання репродуктивних функцій жінки. Вітамін Е необхідний для підтримки волосяних фолікулів і запобігання випадінню волосся. Для підтримки молодості та здоров'я шкіри цей вітамін також необхідний. Через його нестачу шкіра починає лущитися й з'являється відчуття стягнутості. Так, вітамін Е є завсідником косметичних продуктів для сухої шкіри;
  • вітамін С або аскорбінова кислота сприяє зміцненню не лише імунітету, а й волосся та нігтів. Достатня кількість вітаміну С необхідна для прискорення процесів регенерації клітин, а також для активізації кровотоку;
  • вітамін D. У міжсезоння та в холодну пору року нестача цього вітаміну відчувається набагато сильніше. Вітамін D виробляється в організмі при отриманні достатньої кількості сонячних променів. За його дефіциту погіршується стан нігтів (ламкість і розшарування) та волосся (кінчики стають посіченими й виснаженими);
  • вітаміни групи B. У кожної речовини, що належить до цієї групи, є своє конкретне призначення. Так, наприклад, вітаміни В2 та В5 відповідають за стан шкіри. Якщо організму цих речовин достатньо, то клітинне оновлення відбувається швидше, волосся менше січеться, а шкіра має здоровий вигляд. Найкращим вітаміном цієї групи вважають вітамін В7 (біотин). Саме він відповідає за здоров'я волосся, зміцнюючи та насичуючи його всім необхідним.

Також вітаміни для волосся, шкіри, нігтів часто мають у складі цинк, колаген і кератин. Вони є незамінними речовинами для підтримки здоров'я шкіри. Наявність у складі гіалуронової кислоти тільки посилить дію вітамінів. Гіалуронова кислота тісно пов'язана з колагеном, еластином – білками, що складають основу сполучної тканини.

Як вибрати?

 

Вирішивши купити вітамінний комплекс, дотримуйтеся нескладних рекомендацій, щоб отримати максимум користі від прийому. Насамперед вивчіть склад комплексу. До його складу обов'язково мають входити не тільки вітаміни, а й мікроелементи: кальцій, цинк, магній тощо. Краще обійти стороною препарат, у складі якого багато допоміжних речовин, а також ароматизаторів і барвників. Віддавайте перевагу вітамінним комплексам, у складі яких є велика кількість природних компонентів.

Сьогодні купити комплекс вітамінів можна в інтернет-магазині medtechnika.com.ua або в одному з магазинів мережі Рідні Медтехніка.

До речі, велику популярність серед покупців мають такі вітамінні комплекси:


Біотин 1000 мкг, 100 таблеток, Country Life

"Біотин" американського бренду Country Life зарекомендував себе як продукт, що рятує від облисіння, та як вітамін, що справді дає прекрасні результати після застосування.

Комплекс вітамінів

Вітамінний комплекс швейцарського бренда Swiss Energy складається з вітамінів А, С, Е, селену, коензиму Q10 і біотину. Ідеальний склад в одній капсулі для отримання всього найнеобхіднішого.

Волосся Шкіра Нігті, 40 таблеток, Еліксір

"Волосся Шкіра Нігті" – добавка "потрійної дії", що містить вітаміни групи B, вітамін С, метіонін, кальцій, залізо, цинк і збагачена екстрактом виноградних зерен і ламінарією.

Перед купівлею будь-якого препарату необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, адже тільки він зможе визначити, якої саме речовини не вистачає вашому організму.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд