Як носити компресійні панчохи: після кесарева, при варикозі, після операції

14.02.2019 26.03.2024
5352
Переглядів: 5352

"Скільки носити компресійні панчохи, щоб побачити результат?", - це запитання ставлять багато людей, які тією чи іншою мірою страждають від варикозу або болю в ногах. Насправді все дуже індивідуально. Але те, що поліпшення можна відчути вже після першого разу - факт. Компресійні панчохи чинять градуйований тиск на нижні частини кінцівок, істотно поліпшуючи кровообіг. Компресійні панчохи допомагають подолати важкість і набряклість у ногах, зупинити прогресування капілярної сітки. У разі варикозу обов'язково потрібно носити компресійні панчохи, адже саме вони допоможуть зупинити процес, що прогресує.  Таке захворювання, як варикозне розширення вен, не щадить нікого. Часто з'являється у людей після 40, але іноді від нього страждають і зовсім юні дівчата.

Люди, які багато часу проводять на ногах, зобов'язані мати у своєму гардеробі хоча б одну пару компресійних панчіх або гольфів. Набряклість ніг, ниючий біль, поява капілярних сіток - усе це не дуже приємні симптоми, які в наш час можна подолати та вилікувати. Звісно, існує безліч кремів і мазей проти варикозу, втоми та набряклості. Але повірте, жоден засіб не зможе дати такий ефект, як компресійний трикотаж.

Як довго можна носити компресійні панчохи?

Для профілактики варикозу, під час важких навантажень на ноги компресійні панчохи можна носити щодня, але обов'язково робити перепочинок, знімаючи їх на ніч. Якщо у вас уже є венозні сітки на ногах та активно розвивається варикоз, то рекомендації щодо того, скільки потрібно носити компресійні панчохи, вам має дати лікар. 

Як і скільки можна носити компресійні панчохи? Відповідь на це питання дуже проста. Цей виріб вирізняється простотою та комфортом у процесі експлуатації. Єдине, дуже важливо правильно підібрати розмір, адже занадто маленькі панчохи будуть передавлювати ноги, а занадто великі - сповзати. І перший, і другий варіант не призведе ні до чого хорошого.


Як довго носити компресійні панчохи - Medtechnika

 

На нашому сайті представлений великий вибір компресійної білизни. Каталог панчіх ви можете подивитися тут. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, тому ви будете задоволені своїм вибором. Кожен виробник надає розмірну таблицю, завдяки якій ви зможете визначити відповідну вам модель.

Якщо ви страждаєте від варикозного розширення вен, то краще звернутися за консультацією до компетентного лікаря. Самостійно вибирати панчохи не варто. Ваш лікар проведе компетентну діагностику проблеми, підкаже, який тип панчіх підійде саме вам, розповість, як довго можна носити компресійні панчохи у вашому індивідуальному випадку, розповість, як правильно вдягати компресійні панчохи та коли.

 

Кому рекомендовані компресійні панчохи?

 

  • Людям, які мають схильність до варикозу.
  • Людям, які проводять багато часу у вертикальному положенні.
  • Спортсменам, які працюють із великими навантаженнями. 
  • Людям із зайвою вагою.
  • Вагітним жінкам і молодим мамам. 

 

Компресійні панчохи рекомендують носити вагітним жінкам, а також молодим мамам у період відновлення після пологів, особливо жінкам після кесаревого розтину. Про те, скільки носити компресійні панчохи після кесаревого розтину, вам має розповісти лікар.
Як одягати компресійні панчохи - Medtechnika

 

Коли надягати компресійні панчохи?

Ви повинні самі відчувати і знати, коли носити компресійні панчохи. Обов'язково одягніть їх, якщо на вас чекає важкий день. У профілактичних цілях їх можна надягати щодня, даючи перепочинок ногам під час відпочинку та сну. 

Чи можна носити компресійні панчохи постійно? Відповідь - так, якщо це профілактичні моделі. Лікувальну компресійну білизну має призначати лікар. Лікувальні компресійні панчохи підбирають індивідуально, також саме лікар має сказати вам період, протягом якого можна носити панчохи. 

У магазинах "Медтехніка" ви можете купити як одну панчоху (якщо проблема виникла тільки на одній нозі), так і пару. Ми надаємо своїм клієнтам великий вибір, доступні ціни та високу якість спеціалізованих компресійних виробів.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд