Електроковдри з підігрівом

13.02.2019 21.03.2024
2585
Переглядів: 2585

Як відомо, людина - істота теплолюбна, і значне зниження температури середовища проживання негативно позначається на її кровообігу, м'язовому тонусі, обміні речовин, настрої та загальній рухливості. Для того, щоб як слід зігрітися та бути в теплі всю ніч, можна використовувати електричний плед або ковдру, замість традиційної теплої вовняної або пухової ковдри.

Електрична ковдра є подобою грілки, яка не дає нам змоги відчувати температурний дискомфорт у холодну зиму або в період міжсезонного відключення опалення. Крім того, електричну ковдру з підігрівом можна вмикати незадовго перед сном, щоб можна було лягти в прогріте ліжко.

електроковдра з підігрівом

Як гріє електрична ковдра

Зовні вона схожа на звичайну ковдру, але всередині в її тканину вшито безліч ізольованих проводів і нагрівальних елементів. Найкращі сучасні електричні ковдри оснащені тонкою та міцною карбонопластиковою проводкою, яку використовують для підігріву автомобільних сидінь, і яка є безпечним джерелом живлення низької напруги 12В або 24В, що вигідно відрізняє їх від електричних ковдр старих моделей, які живилися від мережі змінного струму 230В. З внутрішнього розплетення дротів електроковдри назовні виходить кабель з вилкою, по центру якого вмонтовано прохідний пульт управління. З його допомогою можна керувати як температурою, так і режимами нагріву ковдри.

Утім, можна зустріти й досить зручні моделі ковдр, що працюють на вбудованих акумуляторах, але їхні функції генерувати достатньо тепла досить обмежені. Як зовнішній матеріал електричних ковдр з підігрівом можуть використовувати натуральні або синтетичні тканини. Розміри електроковдр стандартні та можуть варіюватися в діапазоні від 100х170 см для односпального та до 150х200 см для двоспального використання.

Звертайте увагу під час купівлі на теплову потужність ковдри. У продажу зараз є моделі з потужністю від 50 до 150 Вт. Плюсом також є наявність двох або навіть трьох режимів роботи з різною потужністю. Сьогодні більшість ковдр з підігрівом мають дворежимну функцію з можливістю роботи на половинну або повну потужність. За таким самим принципом працюють і електричні простирадла.

 
електроковдра Ridni Home

Вибираємо найкраще. Електроковдра від Ridni Home

 
Мабуть, найцікавішою та найактуальнішою моделлю, що має найвищу функціональність, є електроковдра від Ridni Home Модель виготовлено в розмірі 130x180 см, вона має зовнішнє покриття з м'якого плюшу, а також має такі характеристики:
 
  • розмір: 130x180 см
  • матеріал: м'який мікроплюш
  • колір: сірий
  • потужність: 120 Вт
  • напруга: 220-240 В
  • прискорений нагрів
  • 3 рівні інтенсивності тепла
  • має захист від перегріву
  • автоматичне вимкнення після 180 хвилин використання
  • можна прати
 
Під час використання слід заздалегідь вмикати в мережу ковдру, щоб покривна тканина встигла прогрітися. Тонка сітка електронагрівачів, прихована в надрах ковдри, забезпечує рівномірний нагрів по всій поверхні. Такою ковдрою не можна ні обпектися, ні перегрітися. І серед продуктів цього сегмента вона якнайкраще відповідає найвищим стандартам безпеки.
У нашому інтернет-магазині товарів для вашого здоров'я ви також знайдете електроковдри, електроматраци й електропростирадла бюджетного сегмента досить високої якості, від різноманітних брендів.
Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд