Дихай вільно

30.10.2020 07.03.2024
2851
Переглядів: 2851

Кисень. Він входить у склад повітря, яким ми дихаємо, бере участь у біохімічних процесах, в результаті яких ми отримуємо енергію для свого нормального існування. Саме тому надважливо, щоб кисень постійно та в необхідній кількості потрапляв у наш організм.

Тим, хто живе за містом або неподалік парку або лісу, отримувати достатню дозу кисню легко, а як бути тим, у кого такої можливості немає?

Швидко наситити організм киснем допоможуть кисневі інгаляції. Для цього необхідний спеціальний кисневий балон.

Він містить концентровану дихальну суміш, яка складається із 80%кисню та 20% азоту. Такий склад забезпечує максимальне засвоєння кисню під час вдихання. Зазвичай кисневі балончики випускають об'ємом від 6 до 16 літрів, що дає змогу брати їх із собою.

Кисневі інгаляції можуть рекомендувати як засіб для адаптації до фізичних навантажень, для підвищення концентрації уваги, для зняття стресу та втоми, для зняття інтоксикації, а також у разі утрудненого дихання, наприклад, унаслідок хвороби. Киснева терапія буде корисною жителям мегаполісів, спортсменам, школярам у період підвищеного розумового та фізичного навантаження.

Користуватися кисневими балончиками легко. Їх оснащено простим і зручним дозатором (маскою), завдяки цьому використовувати балончик із киснем можуть діти, люди похилого віку, а також особи з обмеженими можливостями.

Зазвичай для повернення гарного самопочуття або зняття симптомів браку кисню достатньо від 2 до 5 глибоких вдихів упродовж 10 хвилин. Для профілактики хвороб та зміцнення імунітету знадобиться 2 сеанси щодня по 5-10 вдихів.

Замовити кисневий балон можна в нашому інтернет-магазині або придбати в наших "живих" магазинах. Відчуйте кисень на смак. Обирайте: з ароматом м'яти, фруктів або ягід.

Дихайте легко і будьте здорові!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд