Як використовувати дарсонваль для росту волосся

14.02.2019 22.03.2024
1770
Переглядів: 1770

Що таке Дарсонваль та яка його користь для росту волосся?

Коли мовиться про процедуру використання апарату Дарсонваля або дарсонвалізації, можна сміливо згадувати розхожий вислів про те, що нове – це добре забуте старе. Французький фізіолог Жак Арсен д'Арсонваль все своє довге життя присвятив вивченню фізіотерапевтичного впливу імпульсних струмів високої частоти на поверхневі тканини людини. Результатом його багаторічних досліджень стало створення апарату для електролікування, який з кінця XIX століття набув широкого застосування у фізіотерапії різних захворювань. У минулому практично всі кабінети фізіотерапії в СРСР були оснащені апаратами Дарсонваля.

Сьогодні апарати впливу імпульсними струмами з успіхом використовують для корекції росту волосся й омолодження тканин волосистої частини голови. Нині багато фізіологів підтверджують безсумнівну користь дарсонвалізації для росту волосся, завдяки чому цей метод отримав друге дихання та став актуальним засобом ефективної терапії. Використання апарату Дарсонваля для росту волосся дає змогу позбутися таких проблем із волоссям і шкірою голови:

  • лупи
  • жирної шкіри, що швидко забруднює волосся
  • випадіння волосся

Застосування апаратів Корона Дарсонваля для домашнього лікування

Сучасні апарати значно відрізняються від своїх попередників, вони компактні та дуже зручні для домашнього застосування. Вони складаються з власне апарата, що регулює імпульсні струми, і руків'я у вигляді гребінця, яку комплектують різними змінними насадками. Оскільки контактний елемент змінної насадки являє собою вакуумний скляний електрод, в якому генерується коронний розряд, апарат нерідко називають Короною Дарсонваля. Гребінець дарсонваль для волосся має гніздо, в яке встановлюється змінний електрод. Контактна частина електрода виконана з металу, а робоча частина укладена в скляну або полімерну колбу, що має різний профіль. Основний профіль використовуваної для волосся насадки зроблений у вигляді гребеня. Всі елементи апарату вкладаються в компактну сумку-чохол для зручності транспортування. Існують також дорожчі версії приладу, які більше підходять для косметичних салонів. Вони оснащені настільним генератором імпульсних струмів.

дарсонвалізація волосся

Застосування Корони Дарсонваля, як і будь-яка фізіотерапевтична процедура, має проходити у вигляді курсу лікування, що охоплює від кількох до кількох десятків регулярних сеансів з індивідуальним підбором величини імпульсних струмів, а також тривалості кожного сеансу та всього курсу терапії. Під час роботи електрод Корони Дарсонваля виділяють тепло, яке позитивно впливає на кровообіг і живлення шкіри голови.

Якщо порівняти стан волосся до і після серії терапевтичних процедур, можна побачити велику різницю. Як видно на фото, після дарсонвалізації волосся стало рости густіше та щільніше, а його здоровий блиск і зовнішній вигляд свідчить про повне відновлення:

дарсонвалізація волосся - фото до та після

Протипоказання терапії Короною Дарсонваля

Варто знати, що використання дарсонваля для росту волосся має протипоказання за наявності:

  • туберкульозу
  • тромбофлебіту
  • гемофілії
  • серцевої аритмії
  • ішемії
  • кардіостимулятора
  • доброякісних і злоякісних новоутворень у зоні проведення процедур
Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд