Що подарувати на Новий рік літнім людям?

13.01.2022 21.03.2024
2313
Переглядів: 2313

Зміст:

 

Вибір подарунка близьким на Новий рік – це цілий квест. І якщо подарунок дитині, друзям і коханим вибрати легко, то знайти новорічні подарунки для літніх людей не так вже й просто. Адже сучасні гаджети для них нецікаві, а дарувати чергову "дрібничку" теж не варто. Але здивувати оригінальним, незвичайним, а головне корисним подарунком можна! І ми підкажемо, як це зробити!

Який подарунок на Новий рік обов'язково сподобається літнім людям?

Звичайно ж, головним критерієм, яким необхідно керуватися під час вибору подарунка літнім людям, є практичність і користь. Вони напевно оцінять все, що пов'язано зі здоров'ям, будинком і затишком. Розглянемо кілька варіантів презентів літнім батькам або родичам на Новий рік.

Для здоров'я

Можна витратити багато часу на підбір подарунків, але все ж найкращий презент – це, звісно, турбота про здоров'я.

Тонометри, термометри, глюкометри - це те, що допоможе контролювати показники здоров'я (артеріальний тиск, температуру тіла, рівень цукру в крові), і в разі їх погіршення вчасно вжити відповідних заходів. Все це й інша домашня медтехніка стане чудовим презентом для літніх людей.

 

Подаркунки на новий рік літнім людям

 

Крім цього, регулярні прогулянки на свіжому повітрі – це запорука міцного імунітету, тонусу м'язів, кісток і суглобів. А щоб прогулянки були максимально безпечними (особливо в зимовий час), рекомендуємо подарувати літній людині надійну палицю. Звертаємо увагу, що сучасні палиці можуть бути обладнані ППС (пристрій проти скользіння), що гарантує безпеку навіть у засніжений період.

 

Безумовно, літні люди оцінять аплікатори Ляпко, це еластичні килимки, стрічки, пояси, устілки, на поверхні яких розташовані голки зі сплаву п'яти металів. Ці голки впливають на рефлекторні точки і рецептори шкіри. За умови правильного використання аплікаторів поліпшується стан усього організму: опорно-рухової, серцево-судинної, нервової, ендокринної, дихальної, імунної систем тощо.

 

Також відмінним подарунком будуть спеціалізовані вітаміни, які допоможуть підтримувати ту чи іншу систему організму (серце і судини; кістки і суглоби; пам'ять і роботу мозку; від варикозу; для поліпшення сну та ін.).

Для дому

Упевнені, що літні родичі точно оцінять подарунки, призначені для дому.

Наприклад, соляна лампа стане не тільки декорацією, а й створить приємний і здоровий мікроклімат у домі, адже вона здатна іонізувати повітря й розпилювати мікроскопічні частинки солі, яка надає терапевтичну користь для людського організму.

Подарунки літнім людям на новий рік

Крім цього, літнім батькам можна подарувати на Новий рік зволожувач повітря – цей прилад значно покращує повітря в будинку, очищає й освіжає його! Доведено, що повітря, очищене за допомогою зволожувача, подібне до свіжого лісового або гірського повітря, адже цей прилад видаляє з повітря пил, грибки та бактерії.

 

У сучасних умовах пандемії чудовим подарунком для літніх людей буде бактерицидна (кварцева) лампа, в основі роботи якої є знезараження, очищення та дезінфекція повітря.

Для душі

На Новий рік можна здивувати й оригінальними речами, що створюють святковий настрій. Розглянемо кілька варіантів таких презентів:

  • створити приємну атмосферу і затишок у домі, наповнити його ніжними ароматами можна за допомогою ароматичних засобів: аромадифузори, аромаолії, аромалампи – такі презенти на Новий рік точно оцінять ваші родичі;
  • розслабитися, втамувати біль, очистити кров, поліпшити кровообіг в органах, заспокоїти нервову систему, позбутися стресу і набратися енергії можна за допомогою засобів для ванни. Зокрема, рекомендуємо звернути увагу на йодобромні ванни, які є дуже популярними в санаторно-курортному лікуванні і які з легкістю можна організувати в домашніх умовах;

 

Подарунок на новий рік літній людині

 

  • чудовим доповненням після приймання ванни стане чаювання: у нашому інтернет-магазині можна придбати фіточай за призначенням: для суглобів, для ендокринної системи, для серця і судин, для зору, для печінки, для нирок тощо.
  • у літніх людей часто мерзнуть ноги, тому грілки, електрогрілки, електроковдри й електропростирадло – це чудові подарунки на Новий рік, адже вони здатні не тільки зігріти, а й створити відповідну різдвяну атмосферу.

 

Як бачимо, варіантів подарунків для літніх є дуже багато! Вибирайте на нашому сайті все найкорисніше для рідних і вони точно оцінять вашу турботу й увагу!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд