Вибір біотуалету: види, особливості експлуатації

14.02.2019 25.03.2024
1452
Переглядів: 1452

Біотуалети невпинно вдосконалювалися. Нині вони є чудовим способом розв'язати проблеми обмежених у пересуванні людей, а також впоратися з відсутністю звичної каналізації в заміському котеджі або на дачі.
Проведення автономної каналізації, у зв'язку зі значними витратами, не завжди виправдане. Тому набагато вигідніше вибрати зручну конструкцію біотуалету та насолоджуватися благами сучасної цивілізації.

Біотуалет у будинок і на дачу


Автономний переносний біотуалет - прекрасна альтернатива звичайному дерев'яному. Компактний і привабливий, його встановлюють у будь-якому приміщенні, не вимагаючи жодних зусиль чи специфічних знань. Залежно від індивідуальних потреб, вибирають тип і модель бажаного виробу.
біотуалет купити

Для літніх людей є можливість придбання спеціальної підставки, з регульованими зручними поручнями, для максимально комфортного використання. Невелика вага біотуалету полегшує його транспортування, в разі переміщення в інше місце.

Види біотуалетів


Вибір портативного виробу залежить від безлічі чинників - наявності електрики та водопостачання, складу сім'ї та фінансових можливостей. Сучасні біотуалети поділяють на кілька видів:
- Торф'яні
Екологічний і недорогий варіант, однак за частого використання виробу утворюються надлишки рідкого вмісту, для відтоку яких потрібен відвідний шланг і місце для зливу. Не радує й наявність запаху, цей тип краще використовувати поза житловим приміщенням або доведеться обладнати в будинку вентиляційну систему.
- Електричні
Найкомфортніші, але й найдорожчі. Істотний недолік - навіть за наявності електрики, її планове або аварійне відключення призводить до неможливості використання виробу.
- Хімічні (рідинні)
Рідинний тип виробу - має найбільший попит і популярність, встановити його можна в будь-якому приміщенні або на вулиці. Якщо планують біотуалет купити для внутрішнього використання - це найкращий варіант. Повна відсутність неприємних запахів, простота експлуатації, автономія та безліч додаткових функцій забезпечують його комфортне застосування.
рідина для біотуалету купити

Особливості експлуатації


Пристрій рідинного біотуалету ґрунтується на використанні хімічних реагентів. У верхню місткість заливають воду з додаванням дезодорувального складу, в нижню - рідину або гранули для розщеплення твердого вмісту й усунення запахів. Накопичувальна частина виробу може бути різних розмірів - від 10 до 21 літра. Залежно від моделі, вироби оснащені поршневим насосом або ручною помпою, зручним індикатором наповнення, патрубком для зливу та місткістю для туалетного паперу.
біотуалет купити
Особливості використання портативних біотуалетів полягають у їх регулярному очищенні. Для цього застосовують спеціальні рідини, які дезінфікують конструкцію. Окрему увагу слід приділити засобам, що додають у накопичувальний бак. Вони можуть бути токсичними й агресивними, їх застосування виправдане в разі виливання відходів у каналізацію. За бажання використовувати вміст нижнього бака туалету з користю, у вигляді добрива, краще купувати біологічні препарати, виготовлені з додаванням живих бактерій.

Як вибрати біотуалет


Під час купівлі біотуалету слід звернути увагу на особливості окремих моделей. За наявності численних жителів у домі логічним є придбання виробу з великим об'ємом приймального бака. Однак потрібно враховувати можливість його спорожнення - навряд чи під силу тендітній жінці виносити місткість вагою понад 20 кг. У цьому разі зручніше зупинити свій вибір на об'ємі 10-12 літрів, для сім'ї з трьох осіб цієї місткості вистачить на три дні. Важливий і вибір насоса, поршневого або помпового. Наявність індикатора значно спрощує процес стеження за необхідністю спорожнення бака, а клапан скидання тиску допомагає уникнути прикрого розбризкування. Вартість біотуалетів залежить від моделі та виробника, проте можна купити бажаний виріб за цілком доступною ціною.

Чому біотуалет краще купити в нас? Компанія "Медтехніка" пропонує сучасні комфортні товари від відомих виробників, здатні потішити функціональністю та якістю. На портативний біотуалет ціна настільки приваблива, що залишитися без покупки просто неможливо. Ергономічні та візуально привабливі конструкції здатні значно полегшити життя на дачі або допомогти людям з обмеженими можливостями.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд