Біологічно активні добавки для всієї родини

04.11.2019 17.04.2024
2125
Переглядів: 2125

Що таке БАД? Це біологічно активні природні або подібні до природних речовини, які застосовують разом з їжею для того, щоб отримати додаткову кількість необхідних організму речовин. До БАДів відносять мультивітаміни, мінеральні комплекси, Омега-3, хондропротектори, а також імуномодулятори. Важливо розуміти, що БАДи не є лікарськими засобами, тому для їхньої купівлі рецепт не потрібен. Чому людина потребує додаткового джерела вітамінів і мінералів? На жаль, людський організм не завжди може впоратися із захворюваннями, а особливо якщо в його житті постійно присутні стрес, недосипання, неправильне харчування, алкоголь, сигарети й інше, що апріорі не несе нічого корисного. Через це у дорослих і дітей сильно слабшає імунітет, і для того, щоб в інфекції не було шансів, багато лікарів і дієтологів рекомендують доповнювати свій раціон БАДами. Хтось може сказати, що вживаючи здорову їжу, бади не потрібні. Це не так, адже з продуктів ми не отримуємо достатню кількість вітамінів і мінералів, ба більше, багато з них наш організм не засвоює. Ось для цих цілей і застосовують біологічно активні добавки. Вони бувають декількох видів і кожен з них має вузькоспрямовану дію. Наприклад, існують БАДи для:

  • травної системи;
  • сечостатевої системи;
  • серцево-судинної системи;
  • нервової системи;
  • опорно-рухової системи й інших.

Також БАД буває для певної групи споживачів. Так, бувають бади для чоловіків, для жінок, для дітей і літніх людей.

Бади для чоловічого здоров'я

Обираючи БАД для чоловіка, необхідно враховувати деякі моменти: звісно ж, слід уникати складів зі штучними барвниками й ароматичними добавками, а найкраще обирати ті комплекси вітамінів, де всі вітаміни, макро- та мікроелементи будуть знаходитися окремо, від цього ефект від них буде тільки сильнішим. Найчастіше додаткового джерела вітамінів потребують чоловіки після 30. До складу біологічно активних добавок для чоловіків входять речовини, які надають сил і впевненості кожному чоловікові. Йдеться про бади для підтримання чоловічого здоров'я: бади для потенції та простати, для профілактики безпліддя та поліпшення сексуального життя. Наприклад, препарат від американського бренду Country Life складається з усіх необхідних чоловікові речовин: вітаміну А (ретинолу), вітаміну В6 (піридоксину); вітаміну D, Е, а також цинку, селену, магнію та кальцію.

Важливим та одним з основних компонентів у препаратах для чоловічого здоров'я є олія гарбуза, яка також має властивість нормалізувати обмін речовин, зміцнювати імунітет і знижувати рівень холестерину.

Добавки для жінок

Біологічно активні добавки для жінок виробляють з урахуванням усіх особливостей будови жіночого організму. Існують БАДи для вагітних, для жінок у період менопаузи, відновлення організму після пологів, для здоров'я шкіри, волосся та нігтів і для схуднення. Оскільки жіночий організм має відмінності від чоловічого, для жінок потрібен свій комплекс необхідних вітамінів і мінералів для підтримки здоров'я. Зазвичай у складі жіночих препаратів присутні такі компоненти: вітамін А, вітаміни групи B, вітамін С, вітамін D, а також кальцій, магній і мідь. Виробники пропонують добавки для жінок з урахуванням їхнього віку. Наприклад, існують препарати для жінок 50+. Такі комплекси спеціально розроблені для жінок, старших за 50, вони допомагають зберегти жіночу привабливість, здоров'я, підтримати фізичну активність, а також призупинити вікові зміни.

Комплекси для дітей

Організм дитини, що росте, більше потребує вітамінів і мікроелементів, ніж дорослий сформований організм. Спеціальні БАДи для дітей позитивно впливають на формування організму, зміцнення кісток, стабілізацію травної та нервової системи, а також на підвищення імунітету. Часто багато сучасних дітей неправильно харчуються. А неправильне харчування – причина того, що дитина не отримає важливих для її здоров'я речовин. Однією з ключових речовин для здоров'я дитини є Омега-3, яка є в рибі. Якщо з якоїсь причини в раціоні дитини немає риби, батьки можуть доповнювати харчування дитини риб'ячим жиром, який є прямим джерелом Омега-3, а також вітаміну А та D3. Омега-3, мабуть, найважливіша й незамінна поживна речовина, якої часто не вистачає в раціоні дітей. Омега-3 допомагає в підтримці правильної функції мозку та настрою. Застосовуйте риб'ячий жир для дітей як частину щоденного раціону вашої дитини, щоб максимально збільшити споживання поживних речовин Омега-3. Регулярне вживання риб'ячого жиру сприяє розумовому розвитку дитини, підвищує інтелектуальний коефіцієнт. У дітей покращується здатність до кращого засвоєння інформації.

До речі, в каталозі БАДів для дітей у мережі Рідні Медтехніка є риб'ячий жир відомих українських і закордонних виробників.

Для міцного імунітету

Сучасний спосіб життя істотно впливає на роботу імунної системи не в найкращий бік. Тому все більше людей намагаються убезпечити себе, приймаючи різноманітні біодобавки для підтримки імунітету. Сьогодні бади для імунітету випускають у різних формах, що робить їхній прийом зручним для кожного. Це можуть бути екстракти, порошки, суспензії, таблетки, капсули або сиропи. Великою перевагою бадів є те, що в їхньому складі немає хімії. Їх виготовляють виключно з природних, рослинних інгредієнтів, вітамінів і мінералів. Таким чином, ці препарати не можуть жодним чином нашкодити й несуть тільки користь для організму. До складу імуномодуляторів зазвичай входять: вітамін С (аскорбінова кислота), флавоноїди, вітаміни групи B, Омега-3-6-9, вітамін Е, різноманітні трав'яні екстракти, а також плоди та листя лікувальних рослин. Бади для підтримки імунітету може призначити лікар у разі частих захворювань, а також їх можна самостійно собі призначити з профілактичною метою. Насамперед вони будуть корисні людям, які ведуть активний спосіб життя і тим, чий раціон обділений корисними продуктами. Також препарати для імунітету рекомендують приймати людям із порушеннями сну.

БАДи для імунітету також є в каталозі товарів мережі Рідні Медтехніка та в інтернет-магазині medtechnika.com.ua.

Слідкуйте та піклуйтеся про своє здоров'я, адже воно у нас одне!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд