Скільки носити компресійні панчохи після операції

14.02.2019 26.03.2024
42320
Переглядів: 42320

Протиемболічний трикотаж – це спеціалізований підвид компресійної білизни, який необхідно носити після операції. У нашому магазині представлений великий асортимент таких виробів. Подивитися протиемболічні панчохи можна за посиланням.

Про те, скільки носити компресійні панчохи після операції, як їх носити та правильно одягати, – все це вам розповість лікар після операції. А зараз розберімось з особливостями протиемболічних виробів.

Раніше активно використовували еластичні бинти, але незабаром їх витіснили комфортніші й ефективніші вироби – антиемболічні компресійні панчохи, які активно застосовують під час операції, а також у післяопераційний період для комфортнішої та швидшої реабілітації.

Головна місія компресійних панчіх – нормалізація кровотоку, запобігання утворенню тромбів.

Такі вироби виготовляють зі спеціалізованого антиемболічного трикотажу, який плідно впливає на самопочуття та процес одужання пацієнта.

Навіщо носити компресійні панчохи після операції

Навіщо носити компресійні панчохи після операції

Вироби, які чинять градуйований тиск на кінцівки та мають певний ступінь компресії, активно застосовують під час операції та в період реабілітації. Компресійні панчохи, які використовують під час і після операції, називають антиемболічними. Головна місія таких виробів – профілактика утворення тромбів.

Тромбоз – захворювання, що виникає при утворенні застою в крові, що призводить до появи тромбу, який блокує проходження крові по ньому. Таким чином тканини організму не отримують необхідного живлення, що призводить до негативних наслідків. Великий тромб може відірватися і потрапити в серце, що призведе до інфаркту.

У зоні ризику виникнення тромбозу:

  • Люди, які страждають від варикозу.
  • Люди із зайвою вагою.
  • Люди, які страждають від порушень згортання крові.
  • Люди з цукровим діабетом.
  • Пацієнти після 40 років.

Багато хто ставить питання: "Навіщо носити компресійні панчохи після операції?". Річ у тім, що ця білизна нормалізує кровообіг, циркуляцію крові, що сприяє нормальному розподілу живлення по всьому організму. Це сприяє швидшому одужанню. Також протиемболічна білизна виконує важливу функцію – запобігання виникненню застою крові й утворення тромбів.

Коли знімати компресійні панчохи після операції?

Коли знімати компресійні панчохи після операції?

Будь-яку компресійну білизну краще знімати під час сну. Але все дуже індивідуально, тому краще подібні питання ставити лікарю, який розповість подробиці того, для чого потрібні такі вироби, як носити компресійні панчохи після операції, як довго за часом і коли можна їх знімати.

Ви маєте усвідомлювати, що будь-яке хірургічне втручання може спричинити виникнення тромбозу.

Наразі перед такими операціями, як кесарів розтин та інші операції на нижній частині спини, тазу, ніг, проводять профілактику тромбозу, надягаючи на пацієнта протиемболічну білизну (гольфи, панчохи та ін.).

Сподіваємося, ми змогли відповісти на всі запитання і пояснити, навіщо купують компресійні панчохи на операцію.

У нашому магазині представлений великий вибір компресійних панчіх. З каталогом ви можете ознайомитися за посиланням. Ви можете здійснити покупку в інтернет-магазині або придбати товар в одному з наших фірмових магазинів, які працюють по всій Україні. Точні адреси дивіться в розділі "Контакти".

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд