Як правильно користуватись голчастими аплікаторами Ridni Relax?

14.02.2019 26.03.2024
744
Переглядів: 744

Про користь голчастих аплікаторів чули майже всі! Це недорогий та ефективний засіб, здатний впоратися з низкою проблем. Їхня популярність не вщухає вже десятки років, і це не дивно, адже ці килимки дійсно працюють.

Терапевтичний ефект аплікатора полягає у впливі голок на акупунктурні та біологічно активні точки людського організму. Таким чином, поліпшується кровообіг, регенерація та обмінні процеси організму людини.

Ми зібрали для вас список лікарських рекомендацій щодо правильного застосування голчастих масажерів, залежно від бажаного ефекту та потреби:

У разі болю в попереку, грудному та шийному відділах хребта – за хронічного болю по 10-15 хвилин 2-3 рази на добу, за загострень – по 5-7 хвилин 4-6 разів на добу. У разі гострого болю обов'язкова консультація з лікарем. 

У разі болю в суглобах – по 5-10 хвилин 2-3 рази на добу в разі хронічного болю, по 3-5 хвилин 4-6 разів на добу в разі загострень. Вплив на больову зону.

У разі головного болю – періодично по 5-10 хвилин впливаємо на поверхню голови й, особливо, на основу черепа до припинення болю.

За вегето-судинної дистонії – по 7-10 хвилин 2-3 рази на день впливаємо на верхню частину спини, задню поверхню шиї, комірцеву зону й основу черепа.

Для підвищення тонусу – щодня вранці або в міру потреби не більш як 5-7 хвилин активно впливаємо на стопи та на основу черепа (бажано за допомогою аплікатора з гострішими голками).

Для релаксації та в разі безсоння – 15-20 хвилин впливаємо на всю поверхню спини (обов'язково аплікатор із менш гострими голками) та на основу черепа.

Для зменшення проявів целюліту – по 10-15 хвилин 1 раз на добу впливаємо на проблемні зони. Після процедури рекомендовано нанести на шкіру спеціальні засоби (мазі, гелі тощо).

Для полегшення передменструального або клімактеричного синдрому – по 10-15 хвилин впливаємо на всю поверхню спини (обов'язково аплікатор з менш гострими голками) та на основу черепа.

У разі простатиту й еректильної дисфункції – по 10-15 хвилин 1-2 рази на добу впливаємо на поперек і низ живота (2/3 часу процедури – поперек. 1/3 – низ живота).

Терапія за зонами Захар'їна-Геда – по 7-15 хвилин 2-3 рази на добу впливаємо на відповідну зону.

У разі плоскостопості – 2 рази на день на великому килимку виконуємо спеціальний комплекс вправ (ходимо на місці, переносимо вагу тіла зі шкарпеток на п'яти тощо).

Для розвитку дрібної моторики у дітей – пропонуємо дитині покласти руки на аплікатор, потім в ігровій формі у вигляді різних завдань пропонуємо дитині по-різному торкатися аплікатора: то повною долонькою, то кінчиками пальців, то ледве-ледве, то із зусиллям.

Спеціально для того, щоб Вам було зручніше виконувати масаж, Рідні Релакс розробили серію продукції різного формату. Ви можете придбати на нашому сайті масажні килимки різного розміру, масажну подушку і рукавички.

Більш докладно про кожен товар можна почитати за посиланням.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд