Роликові масажери для боротьби з целюлітом

14.02.2019 01.04.2024
820
Переглядів: 820

Усі ми чули, що за допомогою різних видів масажу можна позбутися "апельсинової кірки", зробити менш видимими розтяжки, підтягнути тіло й омолодити шкіру.

Такі види масажу пропонують практично всі салони краси та масажні кабінети, але коштує це досить недешево. Ми ж пропонуємо Вам недороге альтернативне розв'язання цієї проблеми. Впоратися з цим завданням допоможуть роликові масажери.

Як працює роликовий масажер?

За відчуттями роликовий масаж нагадує масаж руками, начебто Вас масажує одночасно кілька людей, тільки замість рук використовуються різної форми ролики. Такий масаж найменш болючий, а ступінь натискання ви можете контролювати самі. Варто відзначити й те, що саме роликові масажери найбільше взаємодіють з верхнім шаром шкіри, збільшуючи приплив крові та лімфи, чим прискорюють процес боротьби з целюлітом.

Як правильно користуватися роликовими масажерами?

Роликові масажери за зовнішнім виглядом можна поділити на три типи:

  • ролики на ручці (з регулюванням і без регулювання нахилу);
  • ролики на стрічці (гнучкі та дають змогу опрацьовувати ширшу зону);
  • масажні рукавички (зручні у використанні, але не дуже підходять для самостійного масажу, оскільки немає можливості опрацювати всі зони, наприклад, спину).

Масаж рекомендують проводити регулярно, не менше 10 хвилин на кожну зону. Перед сеансом обов'язково потрібно розігріти робочі зони, ідеально підійде гарячий душ або сауна. Щоб уникнути синців і саден, використовуйте масажне масло або крем, ідеальним варіантом буде антицелюлітний.

Як і будь-який вид масажу, роликовий виконують круговими або лінійними рухами, але обов'язково за лімфотоком, тобто якщо Ви масажуєте ноги, починайте з щиколоток й поступово підіймайтеся до живота.

Масаж закінчують, коли шкіра набуде червонуватого відтінку або Ви відчуєте легке поколювання.

Увага! Роликовий масаж не повинен викликати сильних больових відчуттів (якщо у вас низький больовий поріг) і не викликати болю взагалі, якщо ви не дуже чутливі.

Як швидко можна позбутися целюліту за допомогою масажу?

За правильного регулярного та комплексного підходу результати від антицелюлітного масажу будуть помітні вже після першого тижня використання такого методу. Для максимальної ефективності користуйтеся масажером двічі на день, використовуйте антицелюлітні креми та контрастний душ.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд