Вібромасажери – який вибрати?

14.02.2019 28.03.2024
1623
Переглядів: 1623

У домашніх умовах після важкого або довгого робочого дня ви можете самостійно допомогти своїй затерплілій шиї, спині або попереку, що болить. Після впливу масажером на змащену заздалегідь кремом шкіру, ви відчуєте, як від припливу крові до промасажованих місць розігрілися та розслабилися м'язи. А з усуненням напруги настало полегшення.

Вібромасажер буде прекрасним помічником для вас у розвантажувальні періоди, коли ви працюєте над зниженням ваги, бігаєте вранці або ходите на фітнес. Роблячи собі регулярно масаж на проблемні ділянки тіла, ви неодмінно помітите, як покращиться стан і пружність вашої шкіри, зменшиться набряклість і покращиться кровообіг.

Протипоказання до використання приладу

Однак, вібрація та вібромасаж корисні не всім. За наявності проблем з тиском, у разі захворювань серцево-судинної системи, варикозу, тромбофлебіту, атеросклерозу або вагітності, використання вібромасажера або заборонене, або можливе тільки після консультації з вашим лікарем. Також не варто зловживати застосуванням пристрою, збільшуючи час проведення процедур відносно запропонованого в інструкції.

Ручні вібромасажери

Ці прилади відрізняє насамперед компактність і можливість транспортування. А також можливість підключення до мережі, до прикурювача в машині або від акумуляторних батарей. Друга важлива відмінність – це варіативність впливу, що досягають завдяки наявності насадок для масажу різних ділянок тіла, зокрема й насадка з роликами, незамінна під час глибокого антицелюлітного масажу м'яких тканин.

Під час вибору ручного масажера зверніть увагу на наявність функції інфрачервоного випромінювання, призначеної для дезінфекції та додаткового прогрівання тканин, а також функції іонізації для стимуляції обміну речовин. Додаткову зручність для самостійного масажу шиї або попереку забезпечить довга ручка приладу.

Крім вібромасажерів, описаних вище, існують й інші не менш корисні пристрої для масажу. Вони можуть бути у вигляді накидки, пояса й іншої спеціальної форми, та здійснюють віброударний масаж на різних ділянках тіла.

Наприклад, масажні подушки Casada можуть масажувати шию, спину, стопи ніг, що робить їх просто незамінними в поїздках або вдома. У процесі впливу відбувається поліпшення кровообігу, вплив на акупунктурні точки (у разі масажу стоп), масажні подушки усувають болючість і втому, зменшують напруженість м'язів, і ваш організм отримує необхідні умови для повноцінного відпочинку.

Міостимулятори

Окремо потрібно згадати й міостимулятори на прикладі популярної моделі OMRON E2 ELITE. Ефект масажу в такому разі досягають не зовнішнім масажним тиском, а завдяки стимулюванню нервових закінчень за допомогою електродних пластин, що нагадують за формою метеликів, які прикладаються до тіла. Під впливом електричних імпульсів залежно від обраної програми на пульті приладу відбувається блокування больових відчуттів, знімається напруга в м'язах. Тип стимуляції м'язових скорочень може відповідати виду масажу: постукування, розминання, поштовхи, розтирання. Розслабившись під впливом міостимулятора, ви можете не турбуватися про контроль часу впливу, – таймер сам відключить прилад у потрібний момент.

Корисність масажного пристрою за відсутності індивідуальних протипоказань досить очевидна, однак, просто купити масажер, який вам сподобався, – це лише половина справи. По-справжньому корисним він стане тільки за умови правильного та регулярного використання.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд