Рейтинг глюкометрів 2021

13.02.2019 21.03.2024
8735
Переглядів: 8735

Зміст:

Для людей зі зниженою функцією засвоєння глюкози вкрай важливо безперервно стежити за показниками цукру в крові. Як правило, проблеми з цим характерні для літніх людей, але сьогодні відомо чимало випадків, коли ендокринна система дає збої та в молодому віці. Якщо лікар поставив діагноз "діабет", то необхідно подумати про купівлю хорошого глюкометра для дому, який допомагатиме виконувати регулярні вимірювання.

Принципово глюкометри різних виробників мало чим відрізняються за точністю та швидкістю вимірювань, навіть попри відмінність у конструкції та хімії обробки даних. Але в кожного приладу є низка додаткових функцій, які можуть істотно позначитися на його ціні та призначеному для користувача рейтингу. Варто знати, що ціна самого пристрою – це лише вершина айсберга, тому що для його роботи необхідно періодично докуповувати тестові смужки, які беруть участь в аналізі крові на цукор. А з урахуванням того, що ці тест-смужки недешеві, слід брати їхню вартість у розрахунку майбутніх аналізів. До того ж тест-смужки не є універсальними, їх випускають під кожну модель приладу, а діапазон цін на тест-смужки доволі великий і здебільшого залежить від терміну їхнього зберігання. Упаковки тест-смужок бувають від 25 штук до 100 штук, до того ж що більший об'єм упаковки, то дешевше обійдеться одиниця. Тест-смужки випускають як у єдиній загальній упаковці, так і в індивідуальній кожна. Останні мають перевагу, оскільки мають більший термін зберігання. Але й коштують вони відчутно дорожче.

Часто можна спостерігати на медичних форумах обговорення подібних питань: "який глюкометр кращий?" Щоб дати на нього правильну відповідь і допомогти пацієнтам із цукровим діабетом у виборі найкращого глюкометра, ми склали на основі низки критеріїв і відгуків власний рейтинг глюкометрів 2021 року.

Рейтинг глюкометрів від Інтернет-магазину Рідні Медтехніка

Найкращий глюкометр 3 в 1 BeurerGL 50 – Німеччина

 

Глюкометр Beurer 3 в 1 GL 50 з USB, зелений

Переваги: пристрої 3 в 1 – прилад для вимірювання глюкози, ланцетний пристрій, вставний модуль USB / встановлене ПЗ). Глюкометр Beurer має функцію контролю об'єму крові. Так, вимірювання рівня цукру в крові буде здійснюватися тільки за достатнього об'єму крові в пробі. Ще однією перевагою приладу є можливість відстеження показників вимірювання в спеціальній програмі Beurer HealthManager, яку легко встановити на ПК. У комплект входить: вимірювальний прилад 3 в 1, 5 ланцетів, 10 тест-смужок, футляр, щоденник для записів, кришка для USB.

Недоліки: необхідні широкі тест-смужки Beurer.

Відгук: "Хороший і сучасний глюкометр. Розібрався з інструкцією швидко, дуже зручно, що є USB-модуль і можна безкоштовно завантажити додаток для відстеження своїх вимірювань. Показує середній результат за 7, 14, 30 або ж 90 днів. Я задоволений."

 

Купити тут: https://www.medtechnika.com.ua/ua/gljukometr-beurer-gl-50.html

Найкращий бюджетний глюкометр Finetest Auto-Coding Premium (Finetest) – Південна Корея

Глюкометр Fine Test Auto-Coding Premium, стартовий комплект (25 тест-смужок, 25 ланцетів)

Переваги: відсутня необхідність виконувати кодове калібрування тест-смужок за партією – воно виконується автоматично, забезпечуючи високу точність вимірювань. Доступна ціна на прилад і витратні матеріали. Комплектація 25 ланцетами та 25 тестовими смужками. На прилад дається безстрокова гарантія.

Недоліки: невисока швидкість вимірювання – 9 секунд.

Відгук: "Дуже простий, зрозумілий, точний і доступний глюкометр. Подобається функція нагадування – 5 таймерів".

Купити тут: https://www.medtechnika.com.ua/ua/glucometer-fine-test.html

Найкращий глюкометр без зайвих додаткових функцій Accu-Chek Active (Roche) – Німеччина

Глюкометр Accu-Chek Active

Переваги: висока швидкість вимірювань. Зручний монохромний дисплей з великими цифрами. Можливість комунікації з комп'ютером через IR-порт. Пам'ять на 500 вимірювань, і функція розрахунку середніх значень.

Недоліки: до комплекту входять лише 10 ланцетів і тест-смужок, вимагає відчутного проколу під час забору крові – не підійде дітям, дорогі витратні матеріали.

Відгук: "Користуюся вже понад 5 років – чудова допомога в житті діабетика. Простий у використанні. Витратний матеріал – тестові смужки завжди доступні, причому вигідніше купувати упаковку 50 шт. За 5 років батарейку поміняла всього 2 рази".

Купити тут: https://www.medtechnika.com.ua/ua/glukometr-accu-chek-active1.html

Підсумковим напуттям до купівлі глюкометра для дому ми б хотіли зазначити, що для комфортного використання спочатку слід визначитися з набором необхідних функцій приладу, а потім розрахувати вартість одного виміру, зважаючи на ціну на пристрій і витратні матеріали.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд